Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Ένας μετά τον άλλο οι αστέρες της Formula 1 δηλώνουν συμμετοχή στο εικονικό πρωτάθλημα ψυχαγωγίας, το οποίο αντικαθιστά τους κανονικούς αγώνες μέχρι την έναρξη της σεζόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο Virtual Grand Prix του Μονακό, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Μαρτίου, εκτός από του Charles Leclerc, Alexander Albon, Antonio Giovinazzi, Lando Norris, George Russell και Nicholas Latifi, θα συμμετάσχουν οι Valtteri Bottas και Esteban Ocon.

Η μάχη στη διάσημη διαδρομή του Πριγκιπάτου αναμένεται συναρπαστική, καθώς οκτώ εν ενεργεία οδηγοί θα πάρουν θέση ο ένας δίπλα στον άλλο και μάλιστα με μονοθέσια ίδιων προδιαγραφών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από το εικονικό GP του Μόντε Κάρλο δεν θα μπορούσε να λείψει ο Βέλγος τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης, Thibaut Courtois, ο οποίος είναι λάτρης της F1. Επίσης θα δούμε και τον επιθετικό της Άρσεναλ, Pierre-Emerick Aubameyang, τον τραγουδιστή Luis Fonsi και τον πρωταθλητή του surf, Kai Lenny.

Το Virtual Grand Prix του Μονακό θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι της F1 στο YouTube και τη σελίδα της στο Facebook. Επίσης οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα μπορούν να το παρακολουθήσουν live από την COSMOTE TV στις 8 το βράδυ της Κυριακής.

Θυμίζουμε ότι τα μονοθέσια έχουν ακριβώς τις ίδιες ρυθμίσεις και διαμορφώνονται με τέτοιον τρόπο ώστε να ενθαρρύνουν τους ανταγωνιστικούς και διασκεδαστικούς αγώνες. Αυτό περιλαμβάνει την ισότιμη απόδοση κάθε μονοθεσίου με σταθερές ρυθμίσεις, περιορισμούς στις ζημιές λόγω επαφών και καλύτερο έλεγχο της πρόσφυσης.

Αναλυτικά το grid:

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης