Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Ο Mick Schumacher ξεκαθαρίζει πως η αγάπη του για τους αγώνες είναι ο λόγος που έγινε οδηγός της Formula 1, και όχι η «πίεση» που πηγάζει από την τεράστια κληρονομιά του πατέρα του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η καριέρα του 23χρονου Γερμανού στη F1, η οποία διανύει τη δεύτερη σεζόν της,  ξεκινά να δείχνει καλά σημάδια μετά από μία δύσκολη χρονιά με αρκετές εξόδους και ατυχήματα. Πλέον τα σύννεφα πάνω από το όνομα του εξαφανίζονται, ειδικά μετά την 8η θέση που έλαβε στο Βρετανικό Grand Prix και την 6ην στην Αυστρία, αναγκάζοντας πολλούς να τον παραδεχθούν και να του σφίξουν το χέρι.

Παρά τις τελευταίες νέες φήμες για την υγεία του πατέρα του, ο Mick δεν θέλησε να δώσει την παραμικρή πληροφορία κατά τη συνέντευξη του στα ΜΜΕ. Ωστόσο, αναφέρθηκε σε εκείνον τονίζοντας ότι επιδιώκει το δικό του αγωνιστικό όνειρο, αντί να αισθάνεται υποχρεωμένος να το κάνει λόγω του παρελθόντος του πατέρα του.

Ερωτηθείς πώς αντιμετωπίζει την κληρονομιά του πατέρα του στη F1, ο Schumacher απάντησε: «Νομίζω ότι ο ευκολότερος τρόπος να απαντήσω σε αυτό είναι να σας πω γιατί είμαι εδώ και ο μοναδικός λόγος για τον οποίο βρίσκομαι εδώ είναι επειδή αγαπώ το άθλημα». «Λατρεύω τους αγώνες, μου αρέσει να κερδίζω τελικά. Για μένα δεν υπήρχε ποτέ αμφιβολία ότι ήθελα να αγωνιστώ στη Formula 1, ανεξάρτητα από το ποιος ήταν ο μπαμπάς μου».
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης