Σε μία πρωτοποριακή κίνηση προχώρησε ο Fernando Alonso, δημιουργώντας τη δική του eSports ομάδα σε συνεργασία με την Logitech.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ισπανός οδηγός της McLaren εισβάλει στον χώρο των gaming, δίνοντας τη δυνατότητα στους κορυφαίους χρήστες των ηλεκτρονικών παιχνιδιών να συμμετάσχουν μέσω προσομοιωτών στο πρωτάθλημα Formula 1 και σε άλλους online αγώνες, σαν επαγγελματίες gamers.

Η ομάδα του Alonso ονομάζεται FA Racing G2, με τον δύο φορές παγκόσμιο πρωταθλητή της F1 να είναι ο επικεφαλής. Ο 36χρονος ανακοίνωσε τη νέα επιχειρηματική δραστηριότητα στο πλαίσιο του Grand Prix του Άμπου Ντάμπι. Αναλυτικές λεπτομέρειες θα δοθούν το επόμενο διάστημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Οι οπαδοί δεν θα είναι πια μόνο θεατές. Κάποια μέρα θα μπορούν να οδηγούν για την ομάδα. Υπάρχουν τεράστιες δυνατότητες στα eSports και έρχονται μεγάλες στιγμές για εμάς και για τους gamers. Θα δημιουργήσουμε μια κορυφαία επαγγελματική ομάδα, που θα αγωνίζεται στους καλύτερους αγώνες του κόσμου, με κορωνίδα την F1», ανέφερε ο Fernando Alonso.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης