Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Γυρνάμε το χρόνο έξι μέρες πίσω και βρισκόμαστε στον πρώτο γύρο του Grand Prix στο Spa. Ο Lewis Hamilton προσπαθεί να προσπεράσει τον Fernando Alonso σε μία κλειστή στροφή και το μόνο που καταφέρνει είναι να καβαλήσει την πίσω αριστερή του ρόδα, να σηκώσει το μονοθέσιο του στον αέρα και τελικά να βγει εκτός αγώνα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O Fernando Alonso πλημμυρισμένος από αδρεναλίνη αναφέρει χαρακτηριστικά στο team radio του «Ηλίθιος. Ξέρει μόνο να οδηγεί και να κερδίζει εάν ξεκινά από την πρώτη θέση». Ο έμπειρος οδηγός συνέχισε κανονικά τον αγώνα και κατάφερε να τερματίσει πέμπτος, ενώ αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, είδε το βίντεο και πολύ γρήγορα δήλωσε πως το θεωρεί ένα καθαρά αγωνιστικό ατύχημα.

Ο οδηγός της Alpine (που του χρόνου θα μετακομίσει στην Aston Martin), τελικά συνάντησε αυτοπροσώπως των επτάκις Βρετανό πρωταθλητή και του ζήτησε συγγνώμη για τα λόγια του. Ο Hamilton χαμογελαστός δέχθηκε τη συγγνώμη και μάλιστα του χάρισε ένα καπέλο με την υπογραφή του. Η κοινή τους φωτογραφία που αναρτήθηκε στα social media κάνει ξεκάθαρο πως δεν υπάρχει συνέχεια στο συγκεκριμένο συμβάν και οι δύο έμπειροι οδηγοί δεν έχουν προσωπικά ζητήματα.

Αξίζει όμως να αναφέρουμε τις δηλώσεις του Alonso σχετικά με το πόσο ασχολήθηκαν τα μέσα ενημέρωσης γύρω από τις δηλώσεις του, καθώς όπως ο ίδιος ανέφερε, φαίνεται ότι η βαρύτητα πέφτει όχι στο περιεχόμενο αυτών, αλλά στο ποιο πρόσωπο είναι ο αποδέκτης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πρώτα από όλα, είναι ο Lewis – είναι πρωταθλητής, είναι ένας θρύλος της εποχής μας. Όμως αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά πως εάν γίνει κάποιο σχόλιο σε έναν Βρετανό οδηγό, υπάρχει δυσανάλογη συμμετοχή των μέσων ενημέρωσης. «Έχουν ειπωθεί πολλά πράγματα στον Checo [Sergio Perez], στον Carlos [Sainz], σε μένα. Αν πεις κάτι σε έναν Λατίνο οδηγό, όλα είναι λίγο πιο διασκεδαστικά. Όταν λες κάτι σε άλλες εθνικότητες, όλα ξαφνικά σοβαρεύουν».
  
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης