Καθόλου ευχαριστημένοι με όσα έγιναν στο Grand Prix της Κίνας δεν είναι οι άνθρωποι της Scuderia Ferrari, με τον επικεφαλής της ιταλικής ομάδας να ρίχνει το φταίξιμο στον Vettel για αυτό που συνέβη στον πρώτο γύρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Maurizio Arrivabene έχει αποδείξει ότι δεν μασάει τα λόγια του και λέει πάντα αυτό που πιστεύει ή θεωρεί σωστό. Το ίδιο έκανε και στη Σανγκάη, όταν κλήθηκε να σχολιάσει την αντίδραση του οδηγού του μετά το περιστατικό στην πρώτη στροφή του αγώνα και τις έντονες παρατηρήσεις που έκανε στον συναθλητή του κατά την απονομή. Ο 59χρονος Ιταλός δικαιολόγησε τον Daniil Kvyat λέγοντας πως πρόκειται για αγωνιστικό συμβάν, αφήνοντας ουσιαστικά εκτεθειμένο τον Sebastian Vettel.

«Είναι λάθος να κατηγορούμε κάποιον για αυτό και να τον δείχνουμε με το δάχτυλο. Ο Kvyat κάνει τον αγώνα του και μπαίνει στη στροφή με ταχύτητα. Αυτό, όμως, θα έκανε οποιοσδήποτε στη θέση του. Είναι λογικό ο Seb να κινηθεί προς τα αριστερά, αλλά δυστυχώς εκεί ήταν ο Kimi. Εδώ έχουμε αγώνες, όχι Monopoly. Τα ατυχήματα είναι μέσα στο πρόγραμμα, αν και το να συγκρούονται μονοθέσια ίδιας ομάδας δεν είναι το καλύτερο» τόνισε ο Arrivabene.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, ο επικεφαλής της Ferrari αποκάλυψε πως ο ισχυρός άνδρας του FCA Group, Sergio Marchionne, ο οποίος παρακολούθησε από το γκαράζ της ομάδας το GP, δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος από αυτά που είδε και περιμένει άμεση βελτίωση.  

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης