Έχει χαρακτηριστεί ως η κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Το κορυφαίο σπορ και το πιο ακριβό. Ένας θεσμός που προσελκύσει χιλιάδες θεατές, χορηγίες δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ και φυσικά τους καλύτερους οδηγούς του κόσμου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η F1 είναι glamorous και σε κάθε αγώνα δημιουργείται το αδιαχώρητο από ανώνυμους οπαδούς και celebrities. Ο Bernie Ecclestone είναι ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από όλα αυτά. Τον κατηγορούν για πολλά, αλλά όλοι γνωρίζουν πως αυτός έφερε την Formula 1 στη θέση που είναι τώρα. Ο Βρετανός γνωρίζει το παιχνίδι των εντυπώσεων καλύτερα από τον καθένα και όταν ζητά να βρίσκονται στο grid οι πιο όμορφες και λαμπερές κυρίες, δεν το κάνει τυχαία.

Πρόσφατα είδε το φως της δημοσιότητας, μια επιστολή που είχε στείλει το 2013 ο Ecclestone, στον Cyril Abiteboul, πρώην αφεντικό της Caterham. Σε αυτή έλεγε χαρακτηριστικά: «Αγαπητέ Cyril. Σου υπενθυμίζω ότι στο μέτρο του δυνατού, οι κάρτες πρόσβασης στο grid, πρέπει να χρησιμοποιούνται για διασημότητες και πραγματικά λαμπερές κυρίες. Γνωρίζω πως αυτό δεν είναι ένα αθλητικό θέμα… αλλά μέρος του θεάματος της F1».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 85χρονος με το προσωνύμιο «γριά αλεπού», προσφέρει όλα όσα ζητάνε οι άντρες. Γρήγορα αυτοκίνητα, υψηλές ταχύτητες, χρήματα, λάμψη και εντυπωσιακές γυναίκες. Εύγε!
  

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης