Του Αλέξη Σφαέλου

Στο τελευταίο Sprint Race της χρονιάς υπήρχε έντονος συναγωνισμός και μεγάλο ενδιαφέρον. Βέβαια το παγκόσμιο πρωτάθλημα το έχει κερδίζει ο Ολλανδός Max Verstappen και τώρα η μάχη γίνεται απλά για τη δεύτερη θέση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο Sprint Race τελικά νικητής αναδείχθηκε ο George Russell με δεύτερο τον Carlos Sainz. Την 3η θέση κατέλαβε ο Lewis Hamilton. Πρωταγωνιστές του αγώνα αποτέλεσαν οι George Russell και Max Verstappen οι οποίοι έδωσαν μεγάλη μάχη για την πρώτη θέση. Στην τελική όμως ο Βρετανός αναδείχτηκε γρηγορότερος και πέρασε μπροστά. Ο Verrstapen στην συνέχεια είχε μια επαφή με το μονοθέσιο του Carlos Sainz από την οποία προκλήθηκε ζημία στον μπροστινό του πτερύγιο και δεν μπόρεσε να κρατήσει τον ρυθμό του.

Η σειρά τερματισμού:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τι έγινε στο P2

Λίγες ώρες πριν το Sprint Race έγιναν τα δεύτερα ανεπίσημα δοκιμαστικά όπου εκεί είχαμε ακόμη μια έκπληξη. O Esteban Ocon έκανε τον καλύτερο χρόνο στο Interlagos και ανέβασε ακόμη περισσότερο το ηθικό των μηχανικών της Alpine. ‘Έκανε χρόνο 1:14.604 ο Εστεμπάν Οκόν και άφησε πίσω του τον Sergio Perez με διαφορά 184 χιλιοστά του δευτερολέπτου. Τον τρίτο καλύτερο χρόνο έκανε ο G. Russel και τον τέταρτο ο team mate του Ocon, Fernando Alonso.

Τόσο ο Verstappen όσο και ο Leclerc δεν έδειξαν και τόσο ικανοποιημένοι από τους χρόνους τους. Ο Ολλανδός έκανε τον 5ο καλύτερο χρόνο ενώ ο Μονεγάσκος βρέθηκε στην 13η θέση. Το κακό για την ομάδα της Ferrari είναι ότι και ο δεύτερος οδηγός, ο C.Sainz έκανε τον 11ο καλύτερο χρόνο. Κρίμα για την Ferrari να είναι εκτός δεκάδας.

Αύριο ,Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2023, ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 20.00 (ώρα Ελλάδος). Στην πρώτη θέση του Grid, στην πίστα του Autodromo Jose Carlos Pace, στο Interlagos θα βρεθεί ο  G.Russel που κέρδισε το Sprint ενώ ο Kevin Magnussen που χθες έκανε τον  καλύτερο χρόνο στο Qualifying και κέρδισε την Pole Position στο Sprint δεν άντεξε στην πίεση των πρωτοπόρων και τερμάτισε στην 8η θέση.

Τον αγώνα μπορείτε να τον παρακολουθήσετε από την ΕΡΤ, την Cosmote TV και το F1 TV Pro.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης