Έχει όλα τα φόντα για να ηγηθεί της σπουδαιότερης και πιο φημισμένης ομάδας της Formula 1. Παρότι η πίεση στη Scuderia Ferrari είναι τεράστια και τα αποτελέσματα – ειδικά πέρυσι – ήταν απογοητευτικά – ο Charles Leclerc έχει αποδείξει ότι φέρει τη στόφα του νικητή.

Στην ομάδα έχουν επενδύσει πολλά πάνω στον νεαρό Μονεγάσκο. Ο ίδιος το γνωρίζει και δείχνει διατεθειμένος να φέρει το κόκκινο μονοθέσιο στην κορυφή, αρκεί να του προσφέρουν ένα ανταγωνιστικό πακέτο, ικανό να διεκδικήσει νίκες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο επικεφαλής της Ferrari, Mattia Binotto, τον πιστεύει και δεν διστάζει να τον χαρακτηρίσει ηγέτη.

«Ο Charles βελτιώνεται διαρκώς. Παρότι το μονοθέσιο μας δεν ήταν όσο ανταγωνιστικό θέλαμε, έχει αποδείξει ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε όλες τις αγωνιστικές συνθήκες. Αναπτύσσεται όχι μόνο αγωνιστικά αλλά και πνευματικά. Ξέρει πότε να υποστηρίξει την ομάδα, πότε να την ωθήσει και πότε να κάνει το βήμα παραπάνω. Είναι ένας πραγματικός ηγέτης. Κάθε χρόνο θα γίνεται όλο και πιο δυνατός, όλο και πιο γρήγορος. Πλέον ξέρει να διαχειρίζεται τα ελαστικά και τον ρυθμό του αγώνα. Από αυτόν θα εξαρτηθούν σε μεγάλο βαθμό τα αποτελέσματα της ομάδας στο μέλλον», δήλωσε ο Binotto.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κρούσμα κορωνοϊού στη Ferrari

Φόρεσε τα κόκκινα της Ferrari o Sainz

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης