Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Ο Carlos Sainz Jr διανύει μια από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας του έχοντας υπογράψει φρέσκο Τη θέση του Sebastian Vettel θα πάρει το 2021 ο Carlos Sainz Jr…συμβόλαιο με την ομάδα της Ferrari στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Formula 1. Ο Ισπανός πιλότος πέρυσι με την McLaren κατάφερε να ανέβει μία φορά στο βάθρο και να τερματίσει στην 6η θέση της βαθμολογίας κάνοντας μερικούς πολύ δυνατούς αγώνες, όπως και το 2019 όταν πάλι τερμάτισε στην 6η θέση της βαθμολογίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο φετινός χειμώνας για τον Sainz είναι γεμάτος φιλοδοξίες και όνειρα ωστόσο δεν χάνει την ευκαιρία να διασκεδάσει με φίλους και γνωστούς κάνοντας καρτ σε κλειστή πίστα. Σε ανάρτηση που έκανε στο twitter ο Sainz ξεκινάει έναν αγώνα καρτ από την τελευταία θέση και με γρήγορη οδήγηση καταφέρνει να βρεθεί πρώτος περνώντας όποιον βρει μπροστά του.

Ο Sainz Jr με δύο θρύλους των αγώνων δίπλα του, τον Fernando Alonso και τον πατέρα του Carlos Sainz

Δεν έλειψαν τα απρόοπτα…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το βίντεο δείχνει τη διαφορά ενός οδηγού Formula 1 απέναντι σε κοινούς ερασιτέχνες οδηγούς, η οποία όπως ήταν φυσιολογικό είναι χαοτική. Πάντως δεν λείπουν τα παρατράγουδα ακόμα και σε αυτό το επίπεδο καθώς σε μία από τις προσπεράσεις του ο Ισπανός χτυπάει ελαφρώς από πίσω έναν από τους αντιπάλους του, ζητώντας αμέσως συγνώμη σηκώνοντας χαρακτηριστικά το χέρι.

Το 2021 θα δούμε τον Carlos Sainz Jr στη θέση του Sebastian Vettel στην ιστορική Ferrari με teammate τον Charles Leclerc.

Κάτι από Super Mario έχει το βιντεο του Sainz Jr

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης