Του Λουκά Παπαλάμπρου

Σαν σήμερα πριν 50 χρόνια γεννήθηκε στο Χιρτ Χερμιλχάιμ της Γερμανίας ένας από τους σπουδαιότερους οδηγούς στην ιστορία της Formula 1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Michael Schumacher κατέκτησε τα πάντα στην καριέρα του, κέρδισε δόξα, τίτλους και χρήμα. Ωστόσο, μία κακιά στιγμή την ώρα που έκανε σκι με το γιο του στο χειμερινό θέρετρο του Μεριμπέλ στις γαλλικές Άλπεις, ήταν αρκετή για να του αλλάξει για πάντα τη ζωή.

Ο μεγάλος Schumi παραμένει από τον Δεκέμβριο του 2013 καθηλωμένος στο αναπηρικό καροτσάκι και κανείς δεν γνωρίζει την πραγματική κατάσταση της υγείας του εκτός από την οικογένειά του και ελάχιστους πολύ στενούς φίλους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με αφορμή τα πεντηκοστά γενέθλιά του, οι διοργανωτές της Formula 1 δημιούργησαν ένα μοναδικό video. Μιλούν οι συνεργάτες του, οι αντίπαλοι στις πίστες και συναθλητές. Οι Fernando Alonso, Rubens Barrichello, Felipe Massa, Flavio Briatore, Ross Brawn, Juan Pablo Montoya, Jean Alesi και Damon Hill περιγράφουν τον Michael με μία λέξη.

Ο Briatore, o δαιμόνιος μάνατζερ με τον οποίο κέρδισαν δύο τίτλους τον χαρακτήρισε «Βασιλιά» εμφανώς συγκινημένος, ενώ ο Massa έκανε λόγο για τον ήρωα του.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης