Το 2015 η Scuderia Ferrari έδειξε σημάδια ανάκαμψης έπειτα από αρκετά χρόνια, με τον Sebastian Vettel να ανεβαίνει τρεις φορές στο πρώτο σκαλί του βάθρου, επιδεικνύοντας εξαιρετική σταθερότητα όλη τη σεζόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο Maranello εργάζονται πυρετωδώς ώστε να έχουν πανέτοιμο το φετινό μονοθέσιο, με τον Γερμανό πρωταθλητή να ανεβάζει τον πήχη και να δηλώνει ανοικτά ότι στόχος είναι η διεκδίκηση του παγκόσμιου τίτλου. Βέβαια, αναγνωρίζει πως αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια από όλους, καθώς η Mercedes παραμένει πολύ δυνατή. 

«Βρισκόμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Κανείς δεν περίμενε ότι θα κερδίσουμε τρεις φορές πέρυσι, αλλά τα καταφέραμε. Το συναίσθημα να κερδίζεις με τη Ferrari είναι μοναδικό και θέλω να νιώσω πως θα είναι να κατακτάς με αυτή την ομάδα το πρωτάθλημα. Το έχω συνέχεια στο μυαλό μου και αγωνίζομαι για κάτι μεγάλο το 2016. Είναι πρόκληση για μένα να φέρω πίσω τον τίτλο στο Maranello. Ξέρουμε όμως ότι υπάρχει μια άλλη ομάδα που είναι μπροστά από εμάς μέχρι στιγμής», δήλωσε ο Vettel.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

       

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης