Δραστικά μέτρα σκοπεύει να πάρει ο επικεφαλής της Mercedes AMG Petronas, προκειμένου να σταματήσει η κόντρα μεταξύ των δύο οδηγών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σχέση μεταξύ των Lewis Hamilton και Nico Rosberg βρίσκεται σε οριακό σημείο, γεγονός που επηρεάζει άμεσα όλη την ομάδα. Η συμπεριφορά τους τόσο μέσα στην πίστα και εκτός, είναι τουλάχιστον αντιεπαγγελματική, ο ένας επιτίθεται στον άλλο σε κάθε ευκαιρία, παραπονιούνται συνεχώς σαν μικρά παιδιά και δε θέλουν να έχουν καμία επαφή μεταξύ τους, ούτε καν στις καθιερωμένες φωτογραφίες του πρωταθλήματος.

Ο Toto Wollf προσπαθεί εδώ και δύο χρόνια να τους συνετίσει, αλλά η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Πλέον, ήρθε η ώρα για σκληρές αποφάσεις. Το αφεντικό των πρωταθλητών τους έθεσε προ των ευθυνών τους, ζητώντας για τελευταία φορά να σταματήσει εδώ αυτή η κόντρα. Σε αντίθετη περίπτωση θα αναγκαστεί να διώξει τον έναν από τους δύο και μάλιστα άμεσα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Κάθε ομάδα θέλει να έχει δύο οδηγούς που μονομαχούν για τη νίκη. Σε εμάς όμως, όταν κερδίζει ο ένας, ο άλλος είναι αναστατωμένος, κάτι που επηρεάζει όλη την ομάδα. Αυτό πρέπει να σταματήσει τώρα. Πριν τρία χρόνια αποφασίσαμε να έχουμε δύο γρήγορους οδηγούς, αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει. Θέλουμε να δουλεύουμε με καλά παιδιά. Η προσωπικότητα και ο χαρακτήρας είναι σημαντικά συστατικά για την επιτυχία μιας ομάδας. Αν αισθανθούμε ότι αυτό δεν είναι σύμφωνο με τη φιλοσοφία και το πνεύμα μας, τότε θα λάβουμε τις σχετικές αποφάσεις για το οδηγικό δίδυμο.

Υπάρχουν πολλά που συμβαίνουν πίσω από τις πόρτες. Η ομάδα είναι πιο ισχυρή από ποτέ και ενωμένη. Η σχέση των οδηγών όμως, είναι μια από τις μεγάλες αδυναμίες μας», τόνισε χαρακτηριστικά ο Toto Wolff.

 Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης