Την οργή του ισχυρού άνδρα της ιταλικής εταιρείας προκάλεσαν τα προβλήματα αξιοπιστίας στα μονοθέσια των Sebastian Vettel και Kimi Raikkonen, στο πρόσφατο Grand Prix της Μαλαισίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Sergio Marchionne δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για όσα συνέβησαν στην πίστα της Sepang, ρίχνοντας το φταίξιμο στη νεανική ομάδα μηχανικών του τμήματος κινητήριας μονάδας και προαναγγέλλοντας αλλαγές.

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του, στο πλαίσιο εκδήλωσης στο Rovereto της Ιταλίας. «Είναι γεγονός πως και οι δύο (σ.σ.: εννοούσε Vettel και Raikkonen) θα μπορούσαν να είχαν κερδίσει στη Μαλαισία. Το ίδιο θα γινόταν και στη Σιγκαπούρη, αλλά τα δύο συμβάντα είναι διαφορετικά. Είναι, επίσης, γεγονός ότι τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε με τις μονάδες ισχύος οφείλονται στη νέα και άπειρη ομάδα μηχανικών που έχουμε και στην ποιότητα των εξαρτημάτων που χρησιμοποιούμε, η οποία δεν βρίσκεται στο υψηλότερο επίπεδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

»Διενεργούμε έρευνα για τα αίτια της αποτυχίας και πρέπει να πω ότι είμαστε τυχεροί που δεν είχαμε άλλα προβλήματα μέχρι το GP της Μαλαισίας. Θα κάνουμε κάποιες οργανωτικές αλλαγές, ξεκινώντας από το τμήμα ποιότητας. Αυτό που συνέβη μας θύμωσε. Είναι πραγματικά άσχημο να μην μπορείς να ξεκινήσεις ενώ είσαι στην πρώτη γραμμή της εκκίνησης στο grid» τόνισε εμφανώς εκνευρισμένος ο Marchionne.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης