Μέσα στις πίστες οδηγούν στο όριο, κινούνται με εκπληκτικές ταχύτητες και έχουν στα χέρια τους τα πιο προηγμένα τεχνολογικά οχήματα του κόσμου.

Για τις προσωπικές τους καθημερινές μετακινήσεις, συνήθως, οι περισσότεροι επιλέγουν κάποια από τα κορυφαία supercars. Ο Hamilton έχει στο γκαράζ του ορισμένα από τα καλύτερα αυτοκίνητα του κόσμου, όπως την Pagani Zonda και τη LaFerrari. O Rosberg κάποιες συλλεκτικές Mercedes, ενώ οι Vettel και Massa λατρεύουν τις Ferrari.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένας όμως, έχει επιλέξει ένα «ταπεινό» VW Golf. Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου του Grand Prix της Ουγγαρίας, κάποιος δημοσιογράφος ρώτησε τους οδηγούς που ήταν στο πάνελ, τι αυτοκίνητα οδηγούν όταν δεν τρέχουν στις πίστες.

Ο Sergio Perez απάντησε πρώτος, λέγοντας ότι έχει μια Ferrari 458. Ο Marcus Ericsson είπε ότι διαθέτει μια Porsche Panamera και ο Felipe Massa κάποιες Ferrari, μεταξύ των οποίων τις LaFerrari και F40. Ο Rosberg απάντησε ότι στο γκαράζ του βρίσκονται δύο συλλεκτικές Mercedes SL, με τον Verstappen να τον κοιτάει λέγοντας «και τι άλλο»;, παροτρύνοντάς τον να αποκαλύψει τι άλλο κρύβει στο σπίτι. O Γερμανός χαμογέλασε και δεν απάντησε τίποτα όμως.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 Αυτός που άφησε άναυδους όλους τους παρευρισκόμενους, συναθλητές και δημοσιογράφους ήταν ο Carlos Sainz Jr. Ο νεαρός Ισπανός της Toro Rosso απάντησε τελευταίος, λέγοντας με αφοπλιστική ειλικρίνεια ότι έχει ένα Golfακι…

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

   

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης