Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Λέτε να δούμε επιτέλους ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα; Ένα πρωτάθλημα όπου δύο ή ακόμα και τρεις ομάδες θα μάχονται για τη νίκη; Σύμφωνα με όσα έγιναν στο Μπαχρέιν, κατά τη διάρκεια των δοκιμών εξέλιξης, δεν αποκλείεται η Mercedes να τα βρει σκούρα φέτος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η RB16B έδειξε εκπληκτικά γρήγορη στο τριήμερο τεστ. Verstappen και Perez φαίνεται ότι έχουν στα χέρια τους ένα πολύ ανταγωνιστικό μονοθέσιο, το οποίο έχει φτιαχτεί για να κερδίζει αγώνες. Η Red Bull έκανε πολύ καλή δουλειά, σε αντίθεση με τη Mercedes, η οποία αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα. 

Βέβαια οι πρωταθλητές το έχουν ξανακάνει αυτό. Να δυσκολεύονται στις δοκιμές, αλλά να καταφέρνουν την τελευταία στιγμή να βρουν αυτό που τους λείπει και να εμφανίζονται άπιαστοι στα Grand Prix.

Η Ferrari, από την άλλη, εμφάνισε πολύ θετικά σημάδια. Το μονοθέσιο δεν έχει καμία σχέση με το περσινό. Ο κινητήρας επιτέλους δείχνει ισχυρότατος, στις ευθείες δεν υπολείπεται σε ταχύτητα σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές και η ισορροπία βελτιώθηκε χάρη στην πρόοδο που επιτεύχθηκε στην αεροδυναμική. Περιμένουμε θεαματικές μάχες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εντύπωση έκανε η δύναμη της McLaren αλλά και της AlphaTauri, με τις δύο αυτές ομάδες να δίνουν υποσχέσεις για αρκετά βάθρα μέσα στη σεζόν. Η Alpine με τον Fernando Alonso αναζωογονημένο δείχνει επίσης αρκετά ανταγωνιστική, σε αντίθεση με τις Aston Martin και Haas, που αντιμετώπισαν αρκετά θέματα.

Σύμφωνα με τα πρώτα δεδομένα, φέτος αναμένεται να δούμε σπουδαίες μάχες. Η σεζόν ξεκινά στις 26-28 Μαρτίου με το GP του Μπαχρέιν. Εκεί θα αποκαλυφθούν όλα.

Η W12 των Hamilton και Bottas εμφάνισε πολλά προβλήματα.

Επιτέλους η Ferrari δείχνει ανταγωνιστική.

Κρατήστε το όνομα Tsunoda. Είναι ο Ιάπωνας οδηγός της AplhaTauri.

H Πορτογαλία μπήκε στο πρόγραμμα της Formula 1

Θα αντέξει την πίεση ο Mick Schumacher;

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης