Το τελευταίο τετραήμερο τεστ δοκιμών πριν από την έναρξη της φετινής σεζόν της Formula 1 συνεχίζεται στην πίστα της Βαρκελώνης, με τις ομάδες να εργάζονται σε φουλ ρυθμούς, ώστε να είναι έτοιμες για το πρώτο GP του 2016, στη Μελβούρνη, στις 20 Μαρτίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δύο Mercedes των Hamilton και Rosberg δείχνουν αχτύπητες τόσο από πλευράς ταχύτητας όσο και αξιοπιστίας. Ο Γερμανός οδηγός έκανε τον καλύτερο χρόνο με τα μαλακά ελαστικά χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα. Ο Raikkonen δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει τους γύρους που ήθελε λόγω αστοχίας στο κιβώτιο ταχυτήτων και στην αντλία καυσίμου.

Βέβαια, όπως ανέφερε λίγο αργότερα, τα προβλήματα αυτά δεν τον ανησυχούν και είναι καλό που εμφανίστηκαν τώρα, ώστε να τα διορθώσουν. Τα ίδια ακριβώς… θέματα είχε και το μονοθέσιο της Haas. Ο Alonso έκανε 50 γύρους το πρωί δοκιμάζοντας το set up του μονοθεσίου, με τον Felipe Nasr να μπαίνει για πρώτη φορά στο cock-pit της νέας Sauber.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το απόγευμα θα πάρουν σειρά οι Hamilton και Vettel, με τις ομάδες να μοιράζουν τον χρόνο και να ακολουθούν διαφορετική τακτική. Αναλυτικά οι χρόνοι όλων των οδηγών κατά τη δεύτερη μέρα του τελευταίου σετ δοκιμών θα ανακοινωθούν το βράδυ.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης