Η Renault Sport αποκάλυψε το νέο της μονοθέσιο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Formula 1 κάτω από την Alonso και Ocon πιλότοι στη νέα προσπάθεια της Alpine.ομπρέλα της Alpine. Το νέο μονοθέσιο έχει τη κωδική ονομασία A521, κάτι που προέρχεται από το πρωτότυπο Α500 F1 του 1975 και είναι μαύρο με τα χαρακτηριστικά χρώματα της Alpina στον τομέα του κινητήρα.

Αυτό που τόνισαν όμως οι άνθρωποι της Alpine είναι πως ο νέος χρωματισμός είναι προσωρινός και έχει να κάνει με την πρώτη γενιά του μονοθέσιο ή απλώς είναι η… χειμερινή έκδοση της A521 Alpine. Η τελική μορφή του μονοθεσίου θα παρουσιαστεί τον επόμενο μήνα μαζί φυσικά με τους οδηγούς της ομάδας, τους Fernando Alonso και Esteban Ocon.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τον Φεβρουάριο αναμένεται η επίσημη παρουσίαση της Alpine A521 F1.

Νέα αρχή, νέες προσδοκίες για την Alpine

Ο σχεδιαστής του μονοθεσίου, Antony Villian, σχολίασε πως αυτή είναι η πρώτη εμφάνιση της νέας Η τελική μορφή του μονοθεσίου θα είναι έτοιμη τον Φεβρουάριο.ταυτότητας της ομάδας Alpine F1 Team, αλλά κάποια από τα γραφικά του μονοθεσίου που βλέπουμε θα παραμείνουν και στο κανονικό αυτοκίνητο. Το σύμβολο που παρουσιάζεται σε αυτό το μονοθέσιο (το μεγάλο Α ανάμεσα στα μπλε-άσπρο-κόκκινο) θα είναι το σήμα κατατεθέν της εταιρείας στο πρωτάθλημα της Formula 1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Renault ελπίζει με αυτή την καινούρια αρχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Formula 1 να κάνει το επόμενο βήμα που είναι οι επιτυχίες. Άλλωστε οι ριζικές αλλαγές στη δομή της ομάδας αποδεικνύουν ότι οι Γάλλοι θέλουν να δουν την Alpine ψηλά με ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο. Στις θέσεις-κλειδιά της ομάδας θα είναι ο Laurent Rossi ως CEO της Alpine, ο Marcin Budkowski ως Τεχνικός Διευθυντής, ενώ κάποιον σημαντικό ρόλο θα αναλάβει και ο πρώην επικεφαλής της Suzuki MotoGP, Davide Brivio.

Το teaser της Alpine για το νέο μονοθέσιο Formula 1

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Laurent Rossi αναλαμβάνει CEO της Alpine

Από τη Suzuki MotoGP στη Renault Formula 1 ο Davide Brivio

Τα νέα αφεντικά σε κάθε μάρκα του ομίλου Renault

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης