Έντονες αντιδράσεις στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, προκάλεσαν οι δηλώσεις του παγκόσμιου πρωταθλητή της F1 για τον Michael Schumacher.

O Βρετανός οδηγός της Mercedes, πριν λίγες μέρες φέρεται να είπε, ότι ο Schumi δεν κέρδισε καθαρά τους επτά τίτλους, σε αντίθεση με εκείνον. «Δεν έχω κάνει ποτέ αυτά που έκανε ο Michael για να κερδίσει ένα πρωτάθλημα. Εγώ έχω κερδίσει μέσα από φυσική ικανότητα». Αυτές λέγεται ότι ήταν οι δηλώσεις του Hamilton, οι οποίες αν έχουν ειπωθεί πραγματικά, είναι τουλάχιστον προκλητικές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι φίλοι της F1 και του Schumacher, έβαλαν στο στόχαστρο τον Βρετανό και όχι άδικα. Δεν είναι δυνατόν να προσβάλλεις με τέτοιο τρόπο έναν άνθρωπο που κατέκτησε τόσα πολλά στην καριέρα του και από τα τέλη του 2013 μάχεται για την ίδια του τη ζωή, καθηλωμένος σε ένα κρεβάτι. 

Η οικογένεια του Schumacher δεν έχει σχολιάσει κάτι προς το παρόν, σε αντίθεση με το επίσημο fan club του Γερμανού οδηγού και πιο συγκεκριμένα τον ιδρυτή, Reiner Ferling. «Είναι προτιμότερο να μάθει να σκέφτεται πρώτα και μετά να μιλά. Ας γνωρίσει την ιστορία του Michael και τι έχει πετύχει. Να γνωρίζει, ότι η υπερηφάνεια έρχεται πριν από την πτώση», ήταν η χαρακτηριστική απάντηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης