Πέρασαν έξι μήνες από το τρομακτικό ατύχημα του Γάλλου οδηγού της Marussia F1 στην πίστα της Suzuka, με τον 25χρονο και την οικογένεια του να δίνουν τον πιο σκληρό αγώνα της ζωής του.

Ο πατέρας του Jules Bianchi, Philipe, μίλησε σε γαλλική εφημερίδα, λέγοντας πως ο γιος του παραμένει σε κώμα σε κλινική της Νίκαιας, με την κατάστασή του από ιατρικής πλευράς να παραμένει σταθερή. Ο άτυχος οδηγός έχει σοβαρά εγκεφαλικά τραύματα, αλλά όλα τα όργανά του λειτουργούν χωρίς καμία βοήθεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο δικός μας κόσμος κατέρρευσε στις 5 Οκτωβρίου του 2014. Ο πόνος μας είναι ατελείωτος, καθώς δεν ξέρουμε αν θα ζήσει, αν θα είναι ανάπηρος ή θα έχει μια φυσιολογική ζωή. Περνάμε ένα μαρτύριο. Ο Jules μάχεται κάθε μέρα, αναπνέει μόνος του και δεν έχει καμία μηχανική υποστήριξη. Κανείς δεν γνωρίζει αν υπάρχει βελτίωση στον εγκέφαλό του», τόνισε αρχικά ο Philipe Bianchi και συνέχισε λέγοντας.

«Οι γιατροί δεν μπορούν να επέμβουν σε αυτή τη φάση. Το σημαντικότερο είναι ο Jules να μας νιώθει συνεχώς δίπλα του. Όλοι μας, η μητέρα του, η αδερφή, ο αδερφός του, ακόμα και η φιλενάδα του, μένουμε πλέον στη Νίκαια και τον επισκεπτόμαστε καθημερινά. Πάντα υπάρχει κάποιος στο πλευρό του. Κάποιες φορές κινείται, σφίγγει το χέρι μας, αλλά δεν ξέρουμε αν είναι αληθινό ή απλά τα αντανακλαστικά του. Είναι πολύ δυνατός όμως, επιβίωσε από ένα απίστευτο ατύχημα. Κάνει φανταστική δουλειά και είμαι περήφανος γι’ αυτόν. Περιμένουμε να ξυπνήσει από το κώμα», δήλωσε συγκινημένος ο πατέρας του νεαρού οδηγού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος
    

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης