O Lewis Hamilton είναι αναμφισβήτητα ένας άνθρωπος που δεν έχει υπάκουη γλώσσα. Του αρέσει να μιλάει συνεχώς, έχει άποψη για πολλά πράγματα και είναι υπερβολικά δραστήριος στα social media.

Αυτό έχει τα θετικά του όσον αφορά στο image και τις εμπορικές δραστηριότητες, αλλά και τα αρνητικά του, καθώς, ως γνωστόν, όσοι μιλάνε πολύ λένε και πολλές ανοησίες. Οι πρόσφατες δηλώσεις του Βρετανού οδηγού σχετικά με τη συμμετοχή του Fernando Alonso στο Indy500 ήταν τουλάχιστον άστοχες και προσβλητικές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Hamilton χαρακτήρισε χαμηλού επιπέδου τους οδηγούς που τρέχουν στον φημισμένο αγώνα της Ινδιανάπολις, με αφορμή τη θέση του Alonso στις κατατακτήριες και την εμφάνισή του στον αγώνα μέχρι να εγκαταλείψει από μηχανικό πρόβλημα.

Όπως ήταν λογικό, οι συνάδελφοί του από τον Indy αντέδρασαν και άρχισαν να τον «λούζουν» με διάφορες εκφράσεις. Η καλύτερη, ωστόσο, ανήκε στον Tony Kanaan, πρώην νικητή του Indianapolis500.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 42χρονος Βραζιλιάνος είπε χαρακτηριστικά: «Τι να πω για τον τύπο; Κάποιος που τρέχει σε ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα δύο αυτοκινήτων και έρχεται δεύτερος δεν μπορεί να μας πει και πολλά. Ήταν χαρά μας που είχαμε εδώ τον Alonso. Είναι φιλικός και ταπεινός, όχι σαν κάτι άλλους συναδέλφους του».

Ιδιαίτερα σκληρός ήταν και ο Graham Rahal. Ο Αμερικανός προκάλεσε τον Hamilton, λέγοντας ότι υπάρχουν οδηγοί του Indy που μπορούν να τον κερδίσουν άνετα ακόμη και στη F1. «Τι να μας πει αυτός; Έχει ως αντιπάλους δύο, τρία, τέσσερα μονοθέσια σε κάθε αγώνα. Σε εμάς, αντίθετα, κερδίζει και κάποιος άλλος. Αν βάλουμε τον Scott Dixon σε μια Mercedes F1, ο τύπος -εννοεί τον Hamilton- θα έχει πρόβλημα. O Scott τον έχει για πλάκα».

Φυσικά, υπάρχουν και άλλοι πολλοί που επιτέθηκαν φραστικά στον Lewis, με τους μάνατζέρ του να τρέχουν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα. Ο Βρετανός μάλλον πρέπει να μάθει ότι η σιωπή πολλές φορές είναι χρυσός…

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης