H Scuderia Ferrari θέλει να κρατήσει τον Sebastian Vettel στο Maranello μέχρι το 2020, προσφέροντάς του ένα ποσό που είναι αδύνατο να αρνηθεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Sergio Marchionne επιθυμεί διακαώς την παραμονή του Γερμανού οδηγού στη Ferrari. Ο ισχυρός άνδρας της Ferrari έχει τονίσει επανειλημμένα ότι εύχεται ο Seb να συνεχίσει μαζί τους και μετά το τέλος της εφετινής σεζόν, οπότε λήγει το συμβόλαιό του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα μεγάλων Μέσων που επικαλούνται πηγές μέσα από την ιταλική ομάδα, η Ferrari του δίνει το εξωπραγματικό ποσό των 120 εκατομμυρίων ευρώ για τρία χρόνια. Μάλιστα, το συμβόλαιο έχει ήδη υπογραφεί από τον Marchionne και το μόνο που απομένει είναι να κάνει το ίδιο και ο Vettel.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τη μεριά του, ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής ζήτησε ως όρο να παραμείνει στην ομάδα και ο Kimi Raikkonen. Η Ferrari συμφώνησε σε αυτό, προτείνοντας στον «iceman» 5 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο, δηλαδή 15 λιγότερα από αυτά που προσφέρει στον team-mate του. Όπως ήταν φυσικό, ο Φινλανδός αρνήθηκε και οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται.

Στόχος της Scuderia είναι να ανακοινώσει το οδηγικό δίδυμο για το 2018 στο Grand Prix της Monza, τον Σεπτέμβριο.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης