Το σίριαλ της ανανέωσης του Βρετανού πρωταθλητή με τη γερμανική ομάδα έληξε σήμερα. Η Mercedes επέλεξε το Grand Prix του Hochenheim για να ανακοινώσει ότι ο Hamilton θα οδηγεί το «ασημί βέλος» για άλλα δύο χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έπειτα από μήνες διαπραγματεύσεων, οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε όλα και ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο. Όσον αφορά στα χρήματα που θα λαμβάνει ο 33χρονος – παρότι δεν έγινε επίσημα γνωστό το ποσό  – λέγεται ότι αγγίζουν τα 90 εκατομμύρια ευρώ.

Αυτό σημαίνει ότι, ο Lewis Hamilton γίνεται ο πιο ακριβοπληρωμένος οδηγός της F1 και ο πιο πλουσιοπάροχα αμειβόμενος αθλητής σε όλη τη Μεγάλη Βρετανία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο Βρετανός εμφανίστηκε με ένα πλατύ χαμόγελο στα χείλη. «Η υπογραφή του συμβολαίου ήταν θέμα χρόνου. Τα είχαμε βρει σε όλα από το χειμώνα, απλά έλειπαν κάποιες λεπτομέρειες. Δεν έχω υπάρξει πιο χαρούμενος στην καριέρα μου».

Από την πλευρά του, ο Toto Wolff, επικεφαλής της Mercedes F1, είπε: «Αυτήν την εβδομάδα υπογράψαμε όλα τα έγγραφα, οπότε δεν υπήρχε λόγος να περιμένετε άλλο την επίσημη ανακοίνωση. Με τον Lewis έχουμε την ίδια φιλοσοφία και συνεχίζουμε μαζί. Είναι ένας από τους κορυφαίους οδηγούς όλων των εποχών και χαιρόμαστε που τον έχουμε μαζί μας».

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης