Στη Red Bull Racing μέχρι το 2023 ο Verstappen

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 7 Ιανουαρίου 2020, 15:56
Στη Red Bull Racing μέχρι το 2023 ο Verstappen

Μετά τη Ferrari, η οποία επέκτεινε το συμβόλαιο του Charles Leclerc μέχρι το 2024, ήταν η σειρά της Red Bull Racing να ανανεώσει με τον Max Verstappen έως το τέλος του 2023.

Ο Ολλανδός οδηγός θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τους «ταύρους» για τέσσερις τουλάχιστον σεζόν, έχοντας έναν και μόνο στόχο. Τον παγκόσμιο τίτλο. Οι μάχες με τον Μονεγάσκο οδηγό της Scuderia αναμένονται συναρπαστικές, καθώς οι δυο τους θεωρούνται οι επόμενοι διεκδικητές του θρόνου.

«Χαίρομαι πραγματικά που θα παραμείνω στη Red Bull. Αυτή η ομάδα πίστεψε σε εμένα και μου έδωσε την ευκαιρία να συμμετάσχω στη Formula 1. Η συνεργασία μας είναι εξαιρετική και το πάθος όλων μου δίνει επιπλέον κίνητρο. Θέλω να κερδίζω και να κατακτήσω το πρωτάθλημα», δήλωσε ο Verstappen.

Από την πλευρά του, ο επικεφαλής της RBR, Christian Horner, είπε: «Είναι φανταστικό που ο Max θα τρέχει μαζί μας για πολλά χρόνια ακόμη. Έχει αποδείξει ποιος είναι και πιστεύει πραγματικά στη συνεργασία και στο πλάνο που έχουμε με τη Honda. To 2021 θα είναι μία χρονιά πρόκληση για όλους μας και ο Max θα αποτελέσει το μεγάλο μας πλεονέκτημα».

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος
 

 

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 7 Ιανουαρίου 2020, 15:56