Τουλάχιστον για δύο ακόμα σεζόν θα αγωνίζεται με τα χρώματα της αγγλο-ινδικής ομάδας ο 28χρονος Γερμανός οδηγός, καθώς υπέγραψε και επίσημα το νέο του συμβόλαιο.

Παρότι οι πληροφορίες ήθελαν τον Nico Hulkenberg να συζητά με τη νεοσύστατη αμερικανική ομάδα Haas F1, ο ίδιος επέλεξε να παραμείνει στην Force India μέχρι το τέλος του 2017.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Hulkenberg έχει πολλά καλό όνομα στην F1, ενώ πρόσφατα κέρδισε και τον διάσημο αγώνα 24 Hours of Le Mans όπου έτρεξε με την Porsche. Όπως ανέφερε μετά την επίσημη ανακοίνωση, στην Force India νιώθει σαν στο σπίτι του και είναι απόλυτα ευχαριστημένος με την πρόοδο που έχει κάνει η ομάδα τα τελευταία χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε και το αφεντικό της ομάδας, Vijay Mallya, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είμαι φανατικός οπαδός του Nico. Χαίρομαι αφάνταστα που θα παραμείνει μαζί μας. Έχει εξελιχθεί σε έναν από τους καλύτερους οδηγούς του κόσμου και είμαι σίγουρος πως θα μας βοηθήσει να πετύχουμε σπουδαία αποτελέσματα στο μέλλον. Υπόσχομαι πως θα κάνουμε το παν για να του δίνουμε μονοθέσια ισάξια του ταλέντου του». 

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος
  
     

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης