Ιδιαίτερα σκληρές εκφράσεις χρησιμοποίησαν κατά του Max Verstappen, οι Niki Lauda και Jacques Villeneuve, με τον τελευταίο να τα βάζει και με την παγκόσμια ομοσπονδία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 18χρονος οδηγός της Red Bull Racing έχει βρεθεί στο «μάτι του κυκλώνα» μετά τα όσα συνέβησαν στο Grand Prix του Βελγίου και τις επιθετικές κινήσεις του απέναντι στους Kimi Raikkonen και Sebastian Vettel.

Όπως ανέφερε στο γερμανικό κανάλι RTL ο θρύλος της F1 και εκτελεστικός διευθυντής της Mercedes AMG Petronas, Niki Lauda, o Ολλανδός πρέπει να αλλάξει άμεσα αγωνιστική συμπεριφορά και να λάβει μερικές συμβουλές από τον πατέρα του Jos. «Αν πιστεύει ότι για αυτό που έγινε στην πρώτη στροφή του Spa είναι υπεύθυνος ο Kimi, τότε καλύτερα να πάει σε ψυχιατρείο. Δεν είναι δυνατόν να μην καταλαβαίνει ότι έχει κάνει λάθος. Μάλλον πρέπει να μιλήσει με τον μπαμπά», τόνισε ο Lauda.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του, ο Villeneuve είπε: «Οι οδηγοί πρέπει να σέβονται ο ένας τον άλλον. Μέσα στην πίστα πρέπει να γίνονται σκληρές αλλά δίκαιες μάχες όπως είπε και ο Raikkonen. Ο Verstappen όμως δεν σέβεται τίποτα. Αυτά που κάνει δεν είναι αποδεκτά. Ηρεμήστε τον πριν σκοτώσει κανέναν. Αν έτρεχε πριν 20 χρόνια κάποιος από εμάς θα τον είχε βάλει στη θέση του. Η FIA πρέπει να σταματήσει να του παρέχει προστασία λες και είναι σταρ και να τον τιμωρήσει. Κάνει συνέχεια τα ίδια. Είναι επικίνδυνος και σε κάθε αγώνα δείχνει και χειρότερος», ήταν ορισμένες από τις δηλώσεις του 45χρονου Καναδού.

Στο επερχόμενο GP της Monza, που διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο (3-4 Σεπτεμβρίου) όλα τα βλέμματα αναμένεται να είναι πάνω στον Verstappen. Ο μικρός πρέπει να δείξει χαρακτήρα και να αποδείξει πως έχει μάθει από τα λάθη του. Ειδάλλως, οι Ιταλοί fan θα τον περιμένουν στη… γωνία.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης