Οι δύο συνεχόμενοι παγκόσμιοι τίτλοι στην F1, φαίνεται πως έχουν ξεμυαλίσει τον Lewis Hamilton, ο οποίος τα βάζει με όλους και όλα, χωρίς να δείχνει κανένα σεβασμό.

Σε μια ακόμα «έκρηξη» αλαζονείας και υπεροψίας, ο Βρετανός ανέφερε ότι ο Sebastian Vettel δεν είναι τόσο καλός όσο δείχνει εντός πίστας, αφού δεν έχει αξιόλογο team-mate. «Είναι δύσκολο να καταλάβεις πόσο καλός είναι στην πραγματικότητα. Τον σέβομαι πολύ, αλλά έως τώρα είχε δίπλα του τον Mark Webber που δεν ήταν του επιπέδου του και τον Kimi Raikkonen που έχει χάσει τη φόρμα του. Όχι κάποιον σαν τον Fernando Alonso», τόνισε χαρακτηριστικά στη Bild, ο Hamilton.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για τον εαυτό του, φυσικά είπε τα καλύτερα… αφού είναι ο καλύτερος, όπως υποστήριξε. «Δεν έχω υπερβολική αυτοπεποίθηση, αλλά μέγιστη εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Θυμάμαι το 2007, τον Ron Dennis να μου λέει να μην απογοητευτώ αν με νικήσει εύκολα ο Fernando. Εγώ όμως, ήξερα πως αυτό δεν θα συμβεί».

Αναμφισβήτητα πρόκειται για έναν οδηγό με εξαιρετικό ταλέντο και ικανότητες. Αν συνεχίσει να εξαπολύει επιθέσεις κατά των συναθλητών του και να θεωρεί τον εαυτό του «θεό» της πίστας, τότε δεν θα απομείνει κανείς δίπλα του. Όπως είχε αναφέρει πρόσφατα ο πρόεδρος του fun club του Schumacher, Reiner Ferling, «πρέπει να γνωρίζει, ότι η υπερηφάνεια έρχεται πριν από την πτώση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης