Νέες πληροφορίες όσον αφορά στο ατύχημα του Lewis Hamilton την περασμένη εβδομάδα, στους δρόμους του Μονακό, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Ο Βρετανός οδηγός της Mercedes AMG Petronas, τράκαρε με την υπέροχη και πανάκριβη Pagani Zonda 760 LH, περίπου στις 3:30 τα ξημερώματα της Τρίτης, ενώ επέστρεφε στο σπίτι του από ένα πάρτι. Ο Hamilton έχασε τον έλεγχο του hypercar λόγω υπερβολικής ταχύτητας και έπεσε πάνω σε τρία παρκαρισμένα οχήματα, προκαλώντας μεγάλες υλικές ζημιές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέχρι στιγμής, έχει διαρρεύσει μια φωτογραφία από τον τόπο του ατυχήματος, με τον Βρετανό να παραδέχεται το λάθος του. Σε χθεσινές δηλώσεις του, ανέφερε ότι είχε μια πολύ άσχημη εβδομάδα, με ελάχιστες ώρες ύπνου και πολλά πάρτι.

«Δεν είμαι τόσο άσχημα όσο φαίνεται. Κοιμήθηκα πολύ αυτές τις μέρες και ειλικρινά νιώθω πολύ καλύτερα. Μετά το Μεξικό πήγα σε πολλά πάρτι με πολύ ποτό και πραγματικά το ένιωσα. Αυτό που συνέβη ήταν αποτέλεσμα των συνεχόμενων πάρτι και της κούρασης», δήλωσε ο Hamilton, σε μια στιγμή ειλικρίνειας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης