Δύο μήνες χωρίς καμία αγωνιστική δραστηριότητα, χωρίς ταξίδια, χωρίς επαφή με το μονοθέσιο, ούτε με τους μηχανικούς του. Ο Βρετανός οδηγός τήρησε τις οδηγίες των επιστημόνων, παραμένοντας στο σπίτι.

Πώς όμως πέρασε ο χρόνος όλο αυτό το διάστημα ο Lewis Hamilton;  Όπως δήλωσε ο ίδιος, έκανε πολύ γυμναστική, ξεκίνησε μαθήματα γαλλικών και σπατάλησε πολλές ώρες στα video games. Τα αγαπημένα του παιχνίδια ήταν το «Gran Turismo» και το «Call Of Duty», δίνοντας ομηρικές online μάχες με τους Charles Leclerc και Pierre Gasly.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης ανέφερε ότι το lockdown έκανε πολύ καλό στον ίδιο, καθώς τον βοήθησε να αποβάλει όλη την πίεση και να χαλαρώσει, να περάσει χρόνο με τους αγαπημένους του και να εκτιμήσει πράγματα στα οποία δεν έδινε ιδιαίτερη σημασία.

Πλέον νιώθει πιο φρέσκος και υγιής από ποτέ, έχει τρομερή ενέργεια και ανυπομονεί πραγματικά να επιστρέψει στις πίστες.

Στόχος του είναι να υπερασπιστεί τον παγκόσμιο τίτλο και να ισοφαρίσει το ρεκόρ των επτά πρωταθλημάτων του Michael Schumacher.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θυμίζουμε ότι, σύμφωνα με το αναθεωρημένο πρόγραμμα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, το πρωτάθλημα της Formula 1 θα ξεκινήσει στις 5 Ιουλίου με το Grand Prix της Αυστρίας.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης