Μπορεί το Μονακό να δηλώνεται ως μόνιμος τόπος κατοικίας λόγω των φορολογικών ελαφρύνσεων, ωστόσο, η πόλη που λατρεύει και επισκέπτεται συχνότερα ο πέντε φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, είναι η Νέα Υόρκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με την έλευση του νέου έτους, ο Lewis Hamilton θέλησε να κάνει ένα δωράκι στον εαυτό του, αποκτώντας ένα πολυτελές διαμέρισμα με μαγευτική θέα. Η οικία του Βρετανού οδηγού βρίσκεται στην ταράτσα ενός εντυπωσιακού κτηρίου στο Μανχάταν, που ανήκει στον απόλυτο σταρ του NFL, Tom Brady και στην εκθαμβωτική σύζυγό του, Gisele Bundchen.

Διαθέτει οτιδήποτε μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους, από βιβλιοθήκη, έως γυμναστήριο, γήπεδο σκουός, playroom και εσωτερική πισίνα μήκους 25 μέτρων. Η θέα από τη βεράντα των 250 τ.μ. όμως, είναι το κάτι άλλο. Από εκεί ο Hamilton, απολαμβάνει το άγαλμα της Ελευθερίας και τον ποταμό Χάντσον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο σπίτι του Hamilton κόστισε 40,7 εκατομμύρια δολάρια, δηλαδή έξι περισσότερα από αυτό που είχε αγοράσει στα ανατολικά της πόλης της Νέας Υόρκης πριν από δύο χρόνια και το οποίο διαθέτει ακόμη και κελάρι για κρασιά.


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης