Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Στη Βαρκελώνη και συγκεκριμένα στο Circuit de Barcelona-Catalunya φιλοξενείται αυτό το τριήμερο (7-9 Μαΐου) ο επόμενος αγώνας της Formula 1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τη συγκεκριμένη πίστα οι οδηγοί τη γνωρίζουν καλύτερα από κάθε άλλη, καθώς εκεί πραγματοποιούνται παραδοσιακά όλες οι δοκιμές. Πρόκειται για ένα απαιτητικό circuit με στροφές μεγάλης και μέσης ταχύτητας που δοκιμάζουν στο όριο τα μονοθέσια.

Mercedes και Red Bull Racing ή καλύτερα Lewis Hamilton και Max Verstappen ετοιμάζονται για μια ακόμα μάχη. Οι δυο τους ακολουθούν έναν τρομερό ρυθμό και είναι οι απόλυτοι κυρίαρχοι μέχρι στιγμής.

Ο Lando Norris με τη McLaren πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις, έχοντας ανέβει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Στη Ferrari αναμένουν βελτίωση από τους Charlers Leclerc και κυρίως τον Carlos Sainz Jr.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κάθετη δύναμη των μονοθεσίων, οι καιρικές συνθήκες και η στρατηγική που θα ακολουθήσουν με τα ελαστικά οι ομάδες θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό το αποτέλεσμα του κυριακάτικου GP.

Η Pirelli έχει δώσει στις ομάδες τις πιο σκληρές γόμες ελαστικών, όπως συνέβη και την περασμένη εβδομάδα στην Πορτογαλία.

Αναλυτικά οι ώρες διεξαγωγής:

Παρασκευή 7 Μαΐου
Ελεύθερες δοκιμές (FP1): 12:30-13:30
Ελεύθερες δοκιμές (FP2): 16:00-17:00

Σάββατο 8 Μαΐου
Ελεύθερες δοκιμές (FP3): 13:00-14:00
Κατατακτήριες: 16:00-17:00

Κυριακή 9 Μαΐου
Αγώνας: 16:00

Όλες οι διαδικασίες του GP θα καλυφθούν τηλεοπτικά από το COSMOTE TV SPORT5 και τα κανάλια ERT2 και ERT2 HD.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Επίδειξη ισχύος από τον Lewis Hamilton στην Πορτογαλία

Απόλαυση το ιταλικό Grand Prix

Οι Τούρκοι επιστρέφουν στη Formula 1

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης