Ο παγκόσμιος πρωταθλητής της F1, ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα στους δρόμους του Μονακό, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς.

Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω των social media, το ατύχημα συνέβη το βράδυ της Δευτέρας. Κανείς δεν έπαθε το παραμικρό, αλλά το αυτοκίνητο που οδηγούσε υπέστη πολύ μεγάλες ζημιές, ενώ είχε επαφή και με σταθμευμένο όχημα. Αμέσως, ειδοποίησε την ομάδα και τους γιατρούς, οι οποίοι του συνέστησαν να παραμείνει στο σπίτι για ξεκούραση και να ταξιδέψει στη Βραζιλία μια μέρα αργότερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ήθελα να σας ανακοινώσω ότι τις προηγούμενες μέρες είχα πυρετό και επίσης ένα τροχαίο ατύχημα. Συνέβη το βράδυ της Δευτέρας, στο Μονακό. Παρότι δεν αφορά κανέναν,  κάποιοι άνθρωποι προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση για να κερδίσουν εύκολα χρήματα. Κανένα πρόβλημα. Το σημαντικότερο είναι πως δεν τραυματίστηκε κανείς. Το αυτοκίνητο όμως έχει μεγάλες ζημιές. Αποφασίσαμε με την ομάδα και τους γιατρούς να ξεκουραστώ και να πάω στη Βραζιλία μια μέρα μετά. Αισθάνομαι ήδη καλύτερα και βρίσκομαι στο αεροπλάνο. Θέλω να πω ότι όλοι πρέπει να αναλαμβάνουμε την ευθύνη για τις πράξεις μας. Λάθη συμβαίνουν σε όλους μας, αλλά αυτό που είναι σημαντικό, είναι ότι μπορούμε να μάθουμε από αυτά και να εξελιχθούμε. Ανυπομονώ για τον αγώνα στη Βραζιλία. Τις ευχές μου», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, o Lewis Hamilton.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης