Sebastian Vettel και Lewis Hamilton μονοπώλησαν το ενδιαφέρον στη συνέντευξη Τύπου στο Grand Prix της Αυστρίας, με τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων να περιστρέφονται γύρω από τα γεγονότα στο Αζερμπαϊτζάν.

Οι δύο οδηγοί αποκάλυψαν ότι το θέμα μεταξύ τους έκλεισε λίγες μέρες μετά τον αγώνα στο Baku και δεν ασχολήθηκαν καθόλου με όσα ειπώθηκαν τις δύο αυτές εβδομάδες από τους υπόλοιπους. Seb και Lewis πήραν θέση στο press room, έχοντας ανάμεσά τους τον Magnussen.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρώτος το λόγο πήρε ο Vettel, λέγοντας ότι μετά το GP του Αζερμπαϊτζάν και αφού είχαν ηρεμήσει τα πνεύματα μίλησε με τον Hamilton. «Αρχικά είχα διαφορετική άποψη για όσα συνέβησαν, αλλά μετά κατάλαβα τι έγινε. Μίλησα με τον Lewis, αλλά δεν θέλω να επεκταθώ. Το θέμα έκλεισε. Ότι ειπώθηκε θα μείνει μεταξύ μας», τόνισε ο Γερμανός.

Από την άλλη πλευρά, ο Βρετανός ήταν πιο αποκαλυπτικός: «Μία μέρα μετά τον αγώνα μιλήσαμε με τον Seb και ξεκαθαρίσαμε τα πράγματα. Του ζήτησα να πει δημόσια τι πραγματικά συνέβη γιατί αρκετός κόσμος θεωρούσε πως είχα την ευθύνη εγώ. Μετά έλαβα ένα μήνυμα που ζητούσε συγνώμη. Φυσικά την αποδέχθηκα. Εξακολουθώ να τον σέβομαι σαν οδηγό και θα συνεχίσω να μονομαχώ μαζί του σκληρά μέχρι το τέλος της σεζόν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δύο οδηγοί θεωρούν το θέμα λήξαν. Αναμένουμε με ενδιαφέρον τη μάχη στο κυριακάτικο GP και πως θα αντιδράσουν σε περίπτωση που βρεθούν ο ένας δίπλα στον άλλο μέσα στην πίστα. Γιατί εκεί δεν υπάρχουν φιλίες. Τον τίτλο κερδίζει μόνο ένας.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης