Ο έγκυρος σχολιαστής της Formula 1 και πρώην ιδιοκτήτης ισχυρίζεται ότι η πρωταθλήτρια ομάδα και απόλυτη κυρίαρχος του σπορ τα τελευταία χρόνια θα αποχωρήσει στο τέλος του 2018.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 69χρονος Ιρλανδός χαίρει της εκτίμησης όλων στα paddock, με τον λόγο του να έχει ιδιαίτερη αξία. Οι πρόσφατες δηλώσεις του σχετικά με το μέλλον του Vettel και πιθανή μεταγραφή του στη Mercedes AMG Petronas τάραξαν τα νερά της F1. Όπως ανέφερε ο Jordan, ο Γερμανός οδηγός δεν πρόκειται να φύγει από τη Ferrari για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι ότι η Scuderia του προσφέρει τα πάντα πλέον και ο δεύτερος ότι η γερμανική ομάδα θα πει αντίο την επόμενη σεζόν.

«Έχουν κερδίσει τα πάντα και μόνο χειρότερα μπορούν να τα πάνε από εδώ και πέρα. Θα παλέψουν για τους τίτλους εφέτος και του χρόνου, αλλά μετά θεωρώ πως το Δ.Σ. θα πουλήσει την ομάδα και η Mercedes θα παραμείνει στη F1 μόνο ως κατασκευαστής κινητήριων μονάδων» σημείωσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η απάντηση των πρωταθλητών ήταν άμεση, με τον επικεφαλής της ομάδας, Toto Wolff, να εξαπολύει μύδρους κατά του Eddie Jordan. «Κάποιος φαίνεται ότι ήπιε λίγο παραπάνω στο Μονακό. Οι ισχυρισμοί αυτοί δεν έχουν καμία βάση. Η Mercedes έχει συμβόλαιο μέχρι το τέλος του 2020 και βρίσκεται σε συζητήσεις για επέκταση με τους νέους ιδιοκτήτες του αθλήματος» είπε εμφανώς εξοργισμένος ο Αυστριακός.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης