Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Την ώρα που η Mercedes ανακοινώνει πως δεν θα ασκήσει έφεση κατά των αποφάσεων των αγωνοδικών και όλοι θεωρούν πως το θρίλερ του τίτλου έληξε, έσκασε νέα «βόμβα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δίνοντας την πρώτη συνέντευξη του μετά από το τέλος του πρωταθλήματος, ο ισχυρός άντρας της Mercedes-AMG Petronas F1 Team δήλωσε πως ο Βρετανός οδηγός δεν είναι σίγουρος εάν θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται. Μάλιστα ξεκαθάρισε πως η αδικία ήταν τεράστια και ότι ο Masi έκλεψε το πρωτάθλημα από τα χέρια του Hamilton, ο οποίος το άξιζε και το είχε αποδείξει όλη τη χρονιά.

Συνέχισε δηλώνοντας «Δεν θέλω να συζητήσω τίποτα με τον Masi. Οι αποφάσεις του στο Άμπου Ντάμπι έκλεψαν τον τίτλο από τον Lewis. Είναι στο χέρι της FIA από εδώ και στο εξής για το πως οι αποφάσεις και οι καταστάσεις αυτές θα αποφευχθούν».

Ο Lewis Hamilton στον αμφιλεγόμενο τελικό δεν κατάφερε να στεφθεί για 8η φορά παγκόσμιος πρωταθλητής και να ξεπεράσει τον θρυλικό Michael Schumacher και όλοι πίστευαν πως θα επιστρέψει από το νέο έτος για να διεκδικήσει εκ νέου το ρεκόρ. Οι δηλώσεις όμως του Toto έρχονται να ταράξουν τα νερά, την ώρα που η θύελλα αντιδράσεων δεν έχει κατευνάσει ακόμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να θυμίσουμε πως πολίτες μαζεύουν υπογραφές για να δοθεί ο τίτλος στον Βρετανό, ενώ ενδιαφέρον έχει και η πρόταση του Alonso ο οποίος προέτρεψε τους δύο οδηγούς να μοιραστούν τον τίτλο. Το μόνο σίγουρο είναι πως πλέον η δημοσιότητα γύρω από την Formula 1 είναι μόνο για τους λάθος λόγους!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης