Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

Εκατοντάδες αγώνες μηχανοκίνητου αθλητισμού διεξάγονται κάθε χρόνο στην Ελλάδα αλλά λίγοι είναι αυτοί που πραγματικά ξεχωρίζουν. Το Pick Πάτρας, όπως ονομάζεται, έκανε την αρχή πριν από έξι χρόνια και πλέον έχει καθιερωθεί στη συνείδηση του φίλαθλου κόσμου ως ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά event στην Ελλάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καθόλου τυχαίο άλλωστε καθώς το τιμούν με την παρουσία τους τόσο οι αγωνιζόμενοι όσο και οι φίλαθλοι που απλά… βουλιάζουν τα πέριξ από την ειδικά σχεδιασμένη διαδρομή που βρίσκεται σε κεντρικούς δρόμους της Πάτρας. Η συγκεκριμένη έχει μήκος 920 μέτρα και διασχίζει τους κεντρικότερους άξονες της πόλης (Πλατεία Γεωργίου, Μαιζώνος, Πατρέως, Κορίνθου, Αγ. Νικολάου). Η χάραξη είναι τέτοια που εξασφαλίζει στους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού πάρα πολλά σημεία θέασης, ενώ για τους οδηγούς η διαδρομή παρέχει μελετημένα σημεία για προσπεράσεις, στροφές και ευθείες, τηρώντας όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας.

Πάρτε μία γεύση από το τι είναι το Pick Πάτρας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Καρτ και πολλά άλλα θεαματικά event
Σε αυτό το μεγάλο αθλητικό γεγονός το οποίο βασίζεται κυρίως σε αγώνες με καρτ υπάρχουν πάρα πολλές εκπλήξεις που στηρίζονται στο θέαμα. Αυτό είναι άλλωστε και το μυστικό για τον κόσμο που δεν φεύγει ποτέ παραπονούμενος… Συγκεκριμένα οι θεατές μπορούν να παρακολουθήσουν επιδείξεις drift, αγώνες με ποδήλατα, μοτοσικλέτες κ.ά. ενώ δε λείπουν και οι εκδηλώσεις που βασίζονται στην ασφάλεια.

 
Στο Pick Πάτρας δίνει βροντερό παρών και το ασθενές φύλλο…

 

Η φετινή γιορτή είναι προγραμματισμένη για το Σαββατοκύριακο 27-28 Σεπτεμβρίου και θεωρείται δεδομένο ότι η πόλη της Πάτρας θα… βουλιάξει γι’ ακόμα μία χρονιά ξεπερνώντας τους 40.000 και πλέον θεατές. Να σημειώσουμε πως το zougla.gr θα είναι και σε αυτό το μεγάλο αθλητικό γεγονός χορηγός επικοινωνίας.

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το PICK Πάτρας πατήστε ΕΔΩ


Φοβερές μάχες παρουσία χιλιάδων θεατών…


Η αφίσα του αγώνα…


Περιμένοντας την εκκίνηση….


Σούπερ θέαμα με το… πλάι!!!


Παρέλαση και με κλασικά οχήματα…


Έχει και τέτοια το Pick Πάτρας!


Τα καμένο λάστιχο δεν λείπει από ένα τόσο μεγάλο αθλητικό γεγον΄ςο…


Άλλα κόλπα πάνω σε δύο τροχούς…


Επίδειξη ικανοτήτων…


Συνεντεύξεις από τους πρωταγωνιστές…


Στην διαδρομή κάνουν την εμφάνισή τους και μονοθέσια…


Η διάκριση είναι σημαντική για τους αθλητές…


Όλο το event διεξάγεται σε κεντρικούς δρόμους της Πάτρας…


Απίστευτες κόντρες με πρωταγωνιστές αθλητές του καρτ…

Η πίεση είναι τόσο μεγάλη που δεν λείπουν οι πλαγιολισθήσεις…

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης