Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν σε αγώνα καρτ στο Λονάτο της Ιταλίας, όταν ένας οδηγός πέταξε τον προφυλακτήρα σε συναθλητή του και στη συνέχεια του επιτέθηκε με γροθιές.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Luca Corberi εγκατέλειψε τον αγώνα μετά από επαφή που είχε με τον Paolo Ippolito. Ο 23χρονος θεώρησε ότι ο 15χρονος τον χτύπησε επίτηδες κι έτσι θέλησε να του ανταποδώσει το χτύπημα. Πήρε λοιπόν τον σπασμένο προφυλακτήρα από το καρτ και τον εκσφενδόνισε μέσα στην πίστα, αδιαφορώντας για την ασφάλεια τόσο του συμπατριώτη του όσο και των συναθλητών του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Στη συνέχεια τον περίμενε στα paddock. Μόλις είδε τον πιτσιρικά, όρμησε σαν ταύρος πάνω του και άρχισε να τον γρονθοκοπεί. Στο σημείο επικράτησε πανικός, με τους μηχανικούς και τους υπόλοιπους οδηγούς να προσπαθούν να τους χωρίσουν.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ορισμένοι ζήτησαν να συλληφθεί ο Corberi, ο οποίος αποκλείστηκε χωρίς δεύτερη σκέψη από το πρωτάθλημα. Ωστόσο τα δύσκολα τώρα ξεκινούν για τον 23χρονο Ιταλό. Η Παγκόσμια Ομοσπονδία πήρε άμεσα θέση για το συμβάν και δεν αποκλείεται να τον τιμωρήσει με διά βίου αποκλεισμό από τα motorsports.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης