Επιμέλεια: Περικλής Χαλάτσης

Ο τρίτος και τελευταίος γύρος του IAME Series Greece για το 2022 θα γίνει την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου στην πίστα karting στο Kartodromo στις Αφίδνες. Μετά το καλοκαιρινό διάλειμμα, το εγχώριο karting πατά ξανά γκάζι, στη φιλόξενη πίστα και οι 31 «warriors» θα κυνηγήσουν τη νίκη όχι μόνο για τους βαθμούς στο ελληνικό πρωτάθλημα αλλά και για την πρόκριση στους Παγκοσμίους Τελικούς του IAME Series (IWF), που θα διεξαχθεί στην πίστα karting Le Mans στη Γαλλία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την Κυριακή θα δούμε στο φυσικό «σπίτι» του θεσμού, την ελίτ του ελληνικού karting αλλά και αθλητές από το εξωτερικό. Μετά από αυτόν τον αγώνα κάθε κατηγορία θα βγάλει το δικό της νικητή ο οποίος θα πάρει και το εισιτήριο για το εξωτερικό.

Πως χωρίζονται οι 31 συμμετοχές

Οι 31 αγωνιζόμενοι χωρίζονται σε τέσσερις κατηγορίες. 
Α κατηγορία: X30 MINI (8-12 ετών)– Η κατηγορία αυτή είναι η πολυπληθέστερη. Έχει 13 συμμετοχές. Από αυτές, οι 9 ανήκουν στην Κλάση X30 MINI B (8-10 ετών).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

B κατηγορία: X30 JUNIOR (12-14 ετών) -. Σ αυτή την κατηγορία πέντε είναι οι αθλητές που θα διεκδικήσουν τη νίκη.

Γ κατηγορία: X30 SENIOR (από 14 ετών) θα έχει 5 οδηγούς στην εκκίνηση

Δ κατηγορία: X30 MASTER (άνω των 30 ετών) – Φέτος η κατηγορία αυτή που είναι αυτόνομη έχει προσελκύσει οκτώ οδηγούς. Οι αγωνιζόμενοι θα χρησιμοποιήσουν την πιο σκληρή γόμα των ελαστικών της Comet.

Ο αγώνας θα διοργανωθεί από το Αθλητικό Σωματείο Άρτεμις σε συνεργασία με την ΑΛΑ, ενώ την τεχνική επιμέλεια θα έχει η IRON Team.Το IAME Series Greece εξακολουθεί να προσφέρει τα πιο πλούσια δώρα στο ελληνικό karting. Οι νικητές που θα προκύψουν θα κερδίσουν τα οκτώ εισιτήρια για τους Παγκόσμιους Τελικούς (IWF).
Τι ώρες θα γίνουν τα δοκιμαστικά αλλά και ο αγώνας την Κυριακή

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης