Επιμέλεια:Περικλής Χαλάτσης

Στο σπουδαιότερο Παγκόσμιο θεσμό του αγωνιστικού karting, η ”Ολυμπιάδα του σπορ” όπως τη χαρακτηρίζουν,το Rotax MAX Challenge Grand Finals 2021 που έγινε στη φαντασμαγορική πίστα του Bahrain πήραν μέρος 400 κορυφαίοι οδηγοί από όλο τον πλανήτη  για την κατάκτηση μιας θέσης στο βάθρο των νικητών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ανάμεσά τους οι πιλότοι της Ελληνικής Εθνικής ομάδας, που ήταν νικητές των κατηγοριών τους στο μακροβιότερο ελληνικό θεσμό Rotax MAX Challenge GR, δεν προσπάθησαν  απλά, αλλά εντυπωσίασαν  με τις επιδόσεις τους!  

Τα φώτα έσβησαν αλλά οι αναμνήσεις μένουν! 

Ο βενιαμίν της ελληνικής αποστολής ο Νικόλας Σουβατζόγλου, στην πρώτη του διεθνή συμμετοχή στη κατηγορία Mini MAX ήταν εντυπωσιακός  ενώ ο Γιώργος Καφαντάρης στην Junior MAX προβάλλοντας την εμπειρία του από τις προηγούμενες διεθνείς συμμετοχές του, κινήθηκε εξαιρετικά. Ο Στυλιανός Πετρίσης στην Senior MAX, στην πρώτη του εμφάνιση στο Rotax MAX Challenge Grand Finals ήταν απόλυτα συγκεντρωμένος στον στόχο του. Ο ρέκορντμαν συμμετοχών σε ανάλογους τελικούς από την συγκεκριμένη ομάδα, ο Άκης Βασιλέρης στην DD2 MAX  «οδήγησε» με το δικό του τρόπο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σπουδαιότερη Παγκόσμια διοργάνωση του αγωνιστικού karting το Rotax MAX Challenge Grand Finals, τελείωσε. Οι φίλοι του σπορ απ’ όλο τον πλανήτη παρακολούθησαν διαδικτυακά τις προσπάθειες των οδηγών.

Τα φώτα στην φαντασμαγορική πίστα του Bahrain έσβησαν! Όμως οι τετρακόσιοι κορυφαίοι οδηγοί από όλο τον πλανήτη που συμμετείχαν, έχουν νωπές τις καλύτερες αναμνήσεις από αυτή τη διοργάνωση όπως θα είναι ”χαραγμένες” στην μνήμη τους για όλη τους τη ζωή!  

Χιλιάδες άνθρωποι ταξίδευσαν μέχρι το Bahrain για να παρακολουθήσουν τους 400 καλύτερους "καρτίστες" στον κόσμοΟ πολύπειρος Άκης Βασιλέρης, στην απαιτητική κατηγορία Rotax DD2 MAX τερμάτισε στην 21η θέση, μετά από μία σπουδαία εμφάνιση. Ο βενιαμίν της αποστολής Νικόλας Σουβατζόγλου, στην Mini MAX, ο Γιώργος Καφαντάρης στην Junior MAX και ο Στυλιανός Πετρίσης στην Senior MAX, έδωσαν μάχη απέναντι στους αντιπάλους τους, αποκομίζοντας πραγματικά, απίστευτες εμπειρίες. 

Η Rotax Hellas, όπως κάθε χρόνο επί 21 συναπτά έτη, θα διοργανώσει και το 2022, το μακροβιότερο αγωνιστικό θεσμό karting στην Ελλάδα, το Rotax MAX Challenge GR ’22. 


 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης