Είναι το κορυφαίο μηχανοκίνητο σπορ στον κόσμο. Εκεί βρίσκονται οι καλύτεροι οδηγοί και μηχανικοί, με τους μισθούς που λαμβάνουν και τα προνόμια που έχουν να είναι πέρα από κάθε φαντασία. Σε αυτό το χώρο εργάζονται επιλέγμένοι άνθρωποι, που διαθέτουν την κατάλληλη κατάρτιση και πληρούν συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

Η Infinity μέσω του προγράμματος «Infinity Performance Engineering Acadamy», προσφέρει τη δυνατότητα σε δύο νέους μηχανικούς να διεκδικήσουν μια θέση στο ρόστερ της Red Bull Racing και να εργαστούν με τους πρωταθλητές της F1.

Μέσω του παραπάνω προγράμματος, η ομάδα αναζητά νέα ταλέντα και πιο συγκεκριμένα δύο μηχανικούς. Αυτοί που θα επιλέγουν θα κάνουν πρακτική ενός χρόνου στις κεντρικές εγκαταστάσεις της ομάδας στην Αγγλία, δίπλα στους επαγγελματίες και αν περάσουν τα τεστ θα προσληφθούν. Φυσικά, θα αμείβονται από την πρακτική κιόλας, έχοντας πληρωμένη διαμονή και αυτοκίνητο.

Η Infiniti θα ανακοινώσει πιθανότητα τον Σεπτέμβριο πότε ξεκινούν οι αιτήσεις, με τους υποψήφιους να επιλέγονται τον Μάιο του 2014. Για να επιλεγεί κάποιος, πρέπει να περάσει όλα τα τεστ, να ξεπεράσει κάθε δοκιμασία και να παρουσιάσει μια καινοτόμο ιδέα. Οι δύο φιναλίστ θα ανακοινωθούν στο GP του Silverstone και θα ξεκινήσουν να εργάζονται από τον Σεπτέμβριο.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος