Επιμέλεια: Θάνος Κυλάφης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ξεκίνησε πάλι τις προπονήσεις με μοτοσυκλέτα ο 8 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής, στην συνεχιζόμενη πορεία του γα να επιστρέψει στους αγώνες και στην μάχη για την κορυφή. 

Ο Marc Marquez έκανε ένα ακόμη μεγάλο βήμα προς τα εμπρός στον δρόμο του για την επιστροφή μετά από την τελευταία του χειρουργική επέμβαση τον Ιούνιο. Έχοντας πάρει το πράσινο φως από τους γιατρούς για να ξεκινήσει ξανά την προπόνηση με μοτοσυκλέτες, ο σταρ της Repsol Honda εντοπίστηκε να οδηγεί ξανά το απόγευμα της Τετάρτης στην MotorLand Aragon.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Ο οκτώ φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής ανέβηκε σε μια CBR600RR της Honda, μια μοτοσυκλέτα που είχε χρησιμοποιήσει ξανά, σε προηγούμενες επιστροφές του από τραυματισμούς. Ήταν μια έντονη ημέρα προπόνησης, με τον αναβάτη από την Cervera να επικεντρώνεται στο να ξαναχτίσει την φυσική του κατάσταση καθώς στοχεύει σε μια επιστροφή στα MotoGP το συντομότερο δυνατόν.

“Σήμερα δεν μπορώ να σταματήσω να χαμογελάω. Μετά από μια τεράστια προσπάθεια ξανανέβηκα σε μοτοσυκλέτα. Ευχαριστώ όλους εσάς που με στηρίζετε πάντα! Ας συνεχίσουμε έτσι!!”, δημοσίευσε ο Marquez στον λογαριασμό του στο Instagram μετά από μια επιτυχημένη μέρα οδήγησης. 

 

 

Φυσικά, ο Marquez δεν θα αγωνιστεί στο Grand Prix αυτού του Σαββατοκύριακου στο San Marino, αλλά θα είναι κατά πάσα πιθανότητα παρών στο τεστ του Misano, αμέσως μετά το Grand Prix, όπου θα μπορέσει να παρακολουθήσει από κοντά την ανάπτυξη της RC213V. Θα είναι δύο κρίσιμες μέρες, καθώς το ιαπωνικό εργοστάσιο θα προσπαθήσει να κάνει τα επόμενα βήματα για την ανάπτυξη μιας ανταγωνιστικής μοτοσυκλέτας, με το βλέμμα στραμμένο στο 2023, όπου στις τάξεις της θα υπάρχουν πλέον 2 Παγκόσμιοι Πρωταθλητές, με τον Joan Mir να παίρνει την θέση του Pol Espargaro.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης