Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Ο Maverick Vinales μπορεί να μην αγωνίστηκε το περασμένο τριήμερο στο Grand Prix της Αυστρίας, ωστόσοΗ Aprilia πλέον θα έχει στις τάξεις τις έναν κορυφαίο αναβάτη. ήταν εκείνος που συζητήθηκε περισσότερο από όλους. Ο Ισπανός από ότι φαίνεται συνεχίζει να δημιουργεί πρωτοσέλιδα καθώς ανακοίνωσε επίσημα ότι το 2022 θα αγωνιστεί με την Aprilia.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το συμβόλαιο του Vinales είναι για έναν χρόνο με δυνατότητα επέκτασης για ακόμα έναν. Η Aprilia την επόμενη χρονιά θα παρουσιαστεί ως πλήρως εργοστασιακή ομάδα και η προσθήκη ενός πρωτοκλασάτου αναβάτη όπως ο Maverick Vinales δημιουργεί ελπίδες και προσδοκίες.

Ο Lorenzo Savadori θα παραμείνει στην Aprilia από τη θέση του δοκιμαστή.

Ο Savadori μένει ως δοκιμαστής, ερωτηματικό ο Dovizioso!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Massimo Rivola, επικεφαλής της Aprilia Racing, ξεκαθάρισε ότι στην ομάδα πλέον έρχεται ένας υψηλού επιπέδου αναβάτης, ενώ διευκρίνισε ότι ο Lorenzo Savadori θα παραμείνει στην ομάδα στη θέση του δοκιμαστή.

Για εκείνον που δεν έγινε καμία αναφορά ήταν ο Andrea Dovizioso. Ο Ιταλός ο οποίος έχει συμφωνήσει να Αβέβαιο το μέλλον του Dovizioso. Ίσως, τον δούμε ξανά στη Yamaha.παίξει το ρόλο του δοκιμαστή της Aprilia το 2021 με μεγάλες πιθανότητες επιστροφής το 2022 στο MotoGP, πλέον μένει εκτός αγωνιστικών πλάνων από την Aprilia. Ο Dovi μπορεί να συνεχίσει να παίζει το ρόλο του δοκιμαστή στην Aprilia, ωστόσο ο Ιταλός έχει ξεκαθαρίσει τη θέλησή του να επιστρέψει στους αγώνες την επόμενη σεζόν.

Η πόρτα της Aprilia έκλεισε, αλλά εκείνη της Yamaha πλέον είναι ανοιχτή και ο Dovizioso ίσως επιλέξει τελικά να κάνει την επιστροφή του με τη YZR-M1!

Το μέλλον του Dovi στην Aprilia δε δείχνει εξασφαλισμένο πλέον!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μια συγνώμη δε φτάνει από τον Vinales

Διαζύγιο-βόμβα στο MotoGP με τον Vinales να αφήνει τη Yamaha

Δοκιμές στο Misano για τον Dovizioso με την Aprilia

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης