Απίστευτα πράγματα συνέβησαν στην οικία της οικογένειας Marquez, στην Cervera της Ισπανίας, όταν δύο Ιταλοί δημοσιογράφοι τους επισκέφθηκαν για να τους παραδώσουν ένα βραβείο.

Η οικογένεια Marquez με τους Marc και Alex στη μέση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Stefano Corti και Alessandro Onnis, παρουσιαστές της σατιρικής εκπομπής Le Iene – στα ελληνικά «Οι ύαινες» –  ταξίδεψαν μέχρι τη γενέτειρα του νεαρού αναβάτη της Honda, όπου διαμένει με τους γονείς και τον αδερφό του, για να του παραδώσουν το «κύπελλο σκ@των». Οι δύο κύριοι φυσικά θέλησαν να πικάρουν τον 22χρονο για το επεισόδιο με τον Rossi στο GP της Sepang, αλλά τα πράγματα ξέφυγαν από τον έλεγχο.

Σύμφωνα με την πλευρά Marquez, οι δύο παρουσιαστές μόλις τους αντίκρισαν άρχισαν να τους βρίζουν, να τους φωνάζουν και τους μιλούν με ταπεινωτικό τρόπο, κινούμενοι απειλητικά εναντίον τους.

Οι δημοσιογράφοι-παρουσιαστές δείχνουν τη σπασμένη κάμερα και τα κινητά τους τηλέφωνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαφορετικοί άποψη έχουν οι Ιταλοί, κάνοντας λόγο για αναίτια επίθεση εναντίον τους. Όπως ανέφεραν, τη στιγμή που πήγαν να τους προσφέρουν το κύπελλο, οι Marquez τους επιτέθηκαν, πήραν βίαια την κάμερα από τα χέρια τους, την έσπασαν και αφαίρεσαν την κάρτα εγγραφής video. Οι δημοσιογράφοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, υποστηρίζοντας ότι υπέστησαν τραυματισμούς από την επίθεση . 

Η οικογένεια Marquez αμέσως μετά το επεισόδιο κάλεσε την αστυνομία, καταθέτοντας μήνυση σε βάρος των Ιταλών δημοσιογράφων-παρουσιαστών.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης