Όλα τα βλέμματα των φίλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού είναι στραμμένα στη Βαλένθια, όπου την ερχόμενη Κυριακή 8 Νοεμβρίου, θα διεξαχθεί ο τελευταίος αγώνας της σεζόν στο MotoGP.

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία, ακύρωσε τη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, σε μια προσπάθεια να ηρεμήσουν τα πνεύματα μετά το συμβάν στη πίστα της Sepang και την τιμωρία του Rossi. Λίγο πριν την έναρξη των σημερινών χρονομετρημένων δοκιμών, οι Valentino Rossi και Marc Marquez μονοπώλησαν το ενδιαφέρον των δημοσιογράφων, με τον Ιταλό αναβάτη της Yamaha να δηλώνει μετανιωμένος και τον νεαρό Ισπανό της Honda, να παραδέχεται ότι αυτή ήταν η πιο δύσκολη εβδομάδα της ζωής του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μετανιώνω που δεν ακολούθησα την αγωνιστική γραμμή, παρότι δεν είχα άλλη επιλογή. Θέλω να μη μιλήσουμε γι΄αυτό όμως αλλά για τον αγώνα που έρχεται. Το να ξεκινάς από το τέλος κάνει τα πράγματα πιο δύσκολα. Θα προσπαθήσουμε όλοι στην ομάδα να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για τον αγώνα. Οι 30 γύροι είναι πολλοί και σίγουρα κρύβονται κίνδυνοι όταν ξεκινάς τελευταίος. Πρέπει να κάνουμε σωστές ρυθμίσεις και να επιλέξουμε τα κατάλληλα ελαστικά. Θα τα δώσουμε όλα και ο καθένας θα κάνει το δικό του αγώνα. Ελπίζω όλα να κυλήσουν ομάλα», τόνισε ο Rossi.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του, ο Marquez είπε: «Ήταν η χειρότερη εβδομάδα της ζωής μου. Προσπάθησα να τα ξεχάσω όλα και να συγκεντρωθώ στον τελευταίο αγώνα, αλλά ήταν δύσκολο.  Μας ζήτησαν να μιλήσουμε μόνο για τη Βαλένθια και όχι για τη Μαλαισία. Η εμπειρία ήταν σκληρή, αλλά αυτό θα με βοηθήσει στο μέλλον, γιατί έμαθα πολλά. Εγώ θα αγωνιστώ όπως κάνω πάντα. Αν χρειαστεί θα παλέψω με τον Dani, τον Jorge, τον Valentino. Το θέμα είναι να διασκεδάσουμε εμείς και οι θεατές. Αυτό είναι το MotoGP, διασκέδαση», δήλωσε μεταξύ άλλων ο νεαρός, αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι ελπίζει να μιλήσει με τον Rossi και τον Lorenzo.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης