Ντεμπούτο στον τελευταίο αγώνα της φετινής σεζόν του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Μοτοσικλετών, θα κάνει η KTM όπως ανακοινώθηκε επίσημα από την αυστριακή ομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στόχος των ανθρώπων της ομάδας είναι να μπουν σε φουλ ρυθμούς όσο τον δυνατόν νωρίτερα, ώστε να είναι έτοιμοι το 2017, οπότε και θα λάβουν κανονικά μέρος στο πρωτάθλημα του MotoGP. Έτσι, αποφάσισαν να αγωνιστούν στην πίστα Ricardo Tormo της Βαλένθια στις 11-13 Νοεμβρίου.

Μάλιστα, η αυστριακή κατασκευάστρια ομάδα είχε την ευκαιρία αυτές τις μέρες, να διαπιστώσει σε πιο επίπεδο βρίσκεται, καθώς συμμετείχε στις δοκιμές που διεξάγονται στο Red Bull Ring (19-20 Ιουλίου). Οι δοκιμαστές Mika Kallio και Thomas Luthi έκαναν όσους περισσότερους γύρους μπορούσαν με την RC16, με τους χρόνους να είναι αρκετά χαμηλότεροι σε σχέση με τους ανταγωνιστές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Kallio έκανε καλύτερο χρόνο 1:26.056 και ο Luthi 1:26.405, τη στιγμή που ο ταχύτερος της ημέρας Andrea Dovizioso (Ducati), έγραψε 1:23.764. Βέβαια, ακόμα η μοτοσικλέτα είναι στη φάση της εξέλιξης, οπότε οι χρόνοι δεν έχουν τόσο μεγάλη σημασία αυτή την περίοδο. 

Θυμίζουμε πως, οι Bradley Smith και Pol Espargaro θα είναι οι εργοστασιακοί οδηγοί της KTM το 2017 και το 2018, καθώς έχουν υπογράψει συμβόλαιο δύο ετών.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης