Λίγες ημέρες πριν τις επίσημες δοκιμές του MotoGP στην πίστα Losail του Qatar, η ΚΤΜ έκανε επί αυστριακού εδάφους την παρουσίαση των ομάδων της για το πρωτάθλημα του 2020.

Η εργοστασιακή ομάδα έχει στις τάξεις της για 4η χρονιά τον Pol Espargaro, με τον νεοφερμένο στην κατηγορία Brad Binder να είναι ο ομόσταυλός του. Πρόκειται για έναν 25χρονο Νοτιο-αφρικανό αναβάτη που ξεκίνησε την καριέρα του το 2011 και έκτοτε έχει κατακτήσει 8 νίκες στη Moto2 και άλλες 7 στη Moto3, στην οποία και πήρε τον τίτλο το 2016. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην ομάδα της Tech 3 ο Miguel Oliveira θα ξεκινήσει τη δεύτερή του σεζόν στη μεγάλη κατηγορία και θα έχει και αυτός έναν rookie για ομόσταυλο, τον Iker Lecuona, έναν 20χρονο Ισπανό που ξεκίνησε να αγωνίζεται το 2016 στη Moto2 και που μέχρι σήμερα έχει καταφέρει να ανέβει δύο φορές στο βάθρο. Τα χρώματα της εργοστασιακής ομάδας είναι ίδια με πέρυσι, ωστόσο τη μεγάλη διαφορά κάνει η εντυπωσιακή -αν μη τι άλλο- εμφάνιση της Γαλλικής δορυφορικής Tech 3.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Pit Beirer, Διευθυντής του Αγωνιστικού τμήματος της ΚΤΜ, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Νομίζω ότι είμαστε ακριβώς εκεί που πρέπει. Αν ήμασταν λίγο πιο μπροστά ίσως αποκτούσαμε υπερβολική εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας. Στην αρχή ήταν δύσκολα, αλλά οι πρώτες επιτυχίες ήρθαν σχετικά γρήγορα και υπήρχε ένα κλίμα ευφορίας στην ομάδα. Όμως εμείς οι επικεφαλής ήμασταν πιο συγκρατημένοι επειδή ξέραμε ότι πήραμε τους βαθμούς επειδή κάποιοι έπεσαν ή επειδή έγινε κάτι άλλο. Τώρα πρέπει να δουλέψουμε για να είμαστε πιο σταθεροί και να είμαστε συνεχώς μέσα στην πρώτη δεκάδα χωρίς τη βοήθεια της τύχης».

Oι προδιαγραφές της RC16, όπως μπορείτε να δείτε και στη συνημμένη φωτογραφία, φαντάζουν εντυπωσιακές, με την ΚΤΜ να ανακοινώνει ιπποδύναμη στους 265+ ίππους, τελική που ξεπερνά τα 340Km/h και βάρος στα ..157 κιλά. 

Στο μεγάλης διάρκειας video που ακολουθεί μπορείτε να δείτε όλα όσα έγιναν κατά τη διάρκεια της παρουσίασης (εχει και αγγλικούς υπότιτλους).

Πηγή mgp.gr

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης