Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Ο Pecco Bagnaia ήρθε με φόρα από τη νίκη στο Aragon και κυριάρχησε το Σάββατο μέσα στην πατρίδα του. Στις Αυτή είναι η 3η φετινή pole position για τον Bagnaia.κατατακτήριες δοκιμές του Misano ο Ιταλός της Ducati ήταν εκπληκτικός και χωρίς να αφήσει περιθώριο σε κανέναν κατάκτησε τη δεύτερη συνεχόμενη pole position. Ο χρόνος του ήταν 1:31.065 που αποτελεί νέο ρεκόρ πίστας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την εξαιρετική απόδοση των Ducati συμπλήρωσε ο Jack Miller με τη δεύτερη εργοστασιακή GP21. Ο Αυστραλός στην τελευταία του προσπάθεια ήταν πολύ δυνατός και κατάφερε να πλασαριστεί στη δεύτερη θέση. Την τελευταία θέση της πρώτης σειράς του grid συμπλήρωσε ο Fabio Quartararo με την Yamaha. Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας πίεσε για την pole position στην τελευταία του προσπάθεια, αλλά σημείωσε πτώση μένοντας τελικά στην 3η θέση.

Εξαιρετική είναι η παρουσία του Maverick Vinales στο Misano με την Aprilia.

Στις τελευταίες θέσεις οι Rossi και Dovizioso, 16ος ο Morbidelli

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τη δεύτερη σειρά της σχάρας εκκίνησης θα εκκινήσουν οι Jorge Martin και Johann Zarco με τις Οι πτώσεις των Marquez και Espargaro ήρθαν όταν ακολουθούσαν τον Bagnaia.μοτοσικλέτες της Pramac Ducati, ενώ ο Pol Espargaro βρέθηκε με την Repsol Honda στην 6η θέση. Ο Marc Marquez προσπάθησε να πλασαριστεί στην πρώτη σειρά του grid αλλά στη γρήγορη προσπάθειά του σημείωσε πτώση, το ίσιο και ο Aleix Espargaro με την Aprilia ο οποίος έμεινε στην 8η θέση. Τη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Alex Rins (Suzuki) και Maverick Vinales. Ταχύτερη KTM ήταν μόλις στην 17η θέση αυτή του Brad Binder σε ένα εφιαλτικό Σάββατο για τους αυστριακούς στο Misano.

Την Κυριακή στις 15:00 πραγματοποιείται ο μεγάλος αγώνας στο Misano.

Αποτελέσματα Κατατακτηρίων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Michelin παραμένει στο MotoGP μέχρι το 2026

MotoGP San Marino: Προβλέψεις για το Grand Prix στο Misano

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης