Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Ήταν θέμα χρόνου η επιστροφή του Dani Pedrosa στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP. Δεν πρόκειται Ο Pedrosa έχει 31 νίκες στο MotoGP και τρεις τίτλους σε 125 και 250φυσικά για μόνιμη επιστροφή καθώς ο Ισπανός έχει κρεμάσει εδώ και καιρό τα γάντια του, αλλά θα πάρει μέρος ως wildcard συμμετοχή στον αγώνα του Misano τον Σεπτέμβριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δε χρειάζεται να αναλύσουμε το πόσο έχει βοηθήσει ο πρώην αναβάτης της Repsol Honda την KTM στο να γίνει μια νικητήρια ομάδα με μια μοτοσικλέτα ικανή για νίκη σε κάθε πίστα. Έχει φέρει τρομερή τεχνογνωσία στο αγωνιστικό τμήμα της KTM με αποτέλεσμα οι πληροφορίες του και η δουλειά του να έχουν κάνει τη RC16 άκρως ανταγωνιστική.

Έτοιμος να φορέσει και πάλι το αγωνιστικό του κράνος ο Pedrosa.

Ο Pedrosa θα αγωνιστεί με τη “δική του” KTM RC16

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Pedrosa είχε ζητήσει από τον επικεφαλής της KTM, Pit Beirer όταν ολοκληρωθεί η φάση εξέλιξης τηςΟι τραυματισμοί τον ανάγκασαν να σταματήσει στα 32 του χρόνια RC16 να του δώσει την ευκαιρία να κάνει έναν αγώνα ξανά στο MotoGP κάτι που φυσικά δεν ήταν δυνατόν να του αρνηθεί έπειτα από τόσο σκληρή δουλειά. “Μας είπε  ότι θέλει να επιστρέψει. Δεν τον πιέσαμε να το κάνει, απλά θέλει να αγωνιστεί ξανά με του αναβάτες του MotoGP”, δήλωσε ο Beirer.

Ο Dani Pedrosa έχει σταματήσει τους αγώνες εδώ και τρία χρόνια, αλλά θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον να δούμε σε τι επίπεδο βρίσκεται. Άλλωστε έχουμε να κάνουμε με έναν κορυφαίο αναβάτη, πρωταθλητή και πολλές φορές νικητή MotoGP.

Πιστός στη Repsol Honda μέχρι το τέλος της καριέρας του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ξεκίνα το δικό σου Dakar με αυτήν την εργοστασιακή KTM

MotoGP Καταλονίας: Τρομερή νίκη για τον Oliveira και την KTM

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης