Το παράδειγμα του Max Verstappen, ο οποίος πέρυσι είχε ανέβει στο χιονοδρομικό κέντρο του Kitzbuhel με το μονοθέσιο της Red Bull, ακολούθησε ο Marc Marquez.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ισπανός αναβάτης της Repsol Honda και παγκόσμιος πρωταθλητής του MotoGP πήρε την αγωνιστική μοτοσικλέτα και πήγε έως το φημισμένο χειμερινό θέρετρο της Αυστρίας, στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Κυπέλου αλπικού σκι που πραγματοποιείται αυτές τις μέρες. Οι μηχανικοί της ομάδας σε συνεργασία με τον Franky Zorn, τον καλύτερο αναβάτη όλων των εποχών σε αγώνες speedway σε πάγο, τοποθέτησαν ειδικά ελαστικά με σαμπρέλα και 483 καρφιά (!), ώστε ο Marquez να μπορεί να κινηθεί με ασφάλεια πάνω στη χιονισμένη επιφάνεια.

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στον διάσημο αναβατήρα Hahnenkamm, όπου βρίσκεται μία από τις κορυφαίες και πιο δύσκολες πίστες για σκι στον κόσμο, η φημισμένη Streif. Εκεί ο Marquez οδήγησε τη Honda, εντυπωσιάζοντας τους πάντες. Η ιδέα για το event ανήκε στη Red Bull, η οποία για ακόμη μία φόρα τόλμησε και πέτυχε κάτι μοναδικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τη μεριά του, ο 23χρονος δήλωσε εντυπωσιασμένος από την ατμόσφαιρα και την αίσθηση. «Ήταν πραγματικά τρελό όλο αυτό, αλλά το διασκέδασα απίστευτα. Το χαρήκαμε όλοι πάρα πολύ. Η πίστα ήταν φοβερή και η πρόσφυση από τα ελαστικά εκπληκτική. Μπορούσα να πάω γρήγορα και να κάνω ακόμα και σούζες».

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης