Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Λίγο πριν την έναρξη του Βρετανικού Grand Prix στο Silverstone τα αδέρφια Marquez συνάντησαν τον Το σπάνιο στη συνάντηση ήταν ο ηλιόλουστος καιρός, πράγμα που σπανίζει στο Manchester.προπονητή-θρύλο της Manchester City, Pep Guardiola. Οι δύο αναβάτες της Honda είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον Καταλανό και να παρακολουθήσουν την προπόνηση της ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Marc Marquez ανέφερε στις δηλώσεις του ότι εκτός από τη σπουδαία συζήτηση που είχε με τον συμπατριώτη του είχε την ευκαιρία να δει από κοντά την οργάνωση μιας κορυφαίας ομάδας ποδοσφαίρου. Μάλιστα τόνισε ότι σε τόσο υψηλό επίπεδο κάτι πάντα έχεις να αποκομίσεις και η εμπειρία σίγουρα θα του δώσει μερικές ιδέες να μεταφέρει και στη δική του ομάδα, τη Repsol Honda.

Τα αδέρφια Marquez πήραν μια γερή γεύση από τη δομή μιας κορυφαίας ομάδας ποδοσφαίρου.

Λάτρεις του ποδοσφαίρου οι Marc και Alex Marquez

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Pep Guardiola είναι ένας από τους προπονητές που προσπαθείς να αναλύσεις, να μάθεις από αυτόν, τον Κοινά στοιχεία στην οργάνωση βρήκε ο Marquez μεταξύ της ομάδας του και της City.τρόπο που λειτουργεί, που μιλάει και προπονεί. Κάνει τη δουλειά του με εντυπωσιακό τρόπο και ήταν καλό που μιλήσαμε και μάθαμε μερικά πράγματα» ανέφερε ο έξι φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής MotoGP.

Ο Marc Marquez έχει επιστρέψει δυναμικά στο MotoGP μετά τον σοβαρό του τραυματισμό και δείχνει σημάδια του παλιού εαυτού του. Ωστόσο ακόμη δεν έχει βρει ολοκληρωτικά τον παλιό του εαυτό και μια συνάντηση με τον Guardiola ίσως του δώσει το ψυχολογικό έναυσμα να ανεβάσει ακόμα περισσότερο την απόδοσή του.

Η στιγμή της συνάντησης του Marquez με τον Guardiola.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

MotoGP Γερμανίας: Εμφατική νίκη του Marquez στο Sachsenring

Ο Marquez “στύβει” ένα Honda CBR600RR σε προπόνηση

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης