Η συνέντευξη τύπου για το Grand Prix του Τέξας πραγματοποιήθηκε χωρίς την παρουσία των Valentino Rossi και Marc Marquez. Οι δύο αναβάτες είχαν απομονωθεί προκειμένου να μην οξυνθούν τα πνεύματα, έπειτα από απόφαση της παγκόσμιας ομοσπονδίας.

Τόσο ο Ιταλός όσο και ο Ισπανός μίλησαν ξεχωριστά στους εκπροσώπους του Τύπου, επιλέγοντας, αμφότεροι, να χαμηλώσουν τους τόνους εν όψει του αγώνα στο Circuit of The Americas (COTA).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Rossi επέμεινε στην άποψή του για τον Marquez και τη συμπεριφορά του εντός πίστας, τονίζοντας παράλληλα ότι πρέπει να κοιτάξουν μπροστά.

«Είδα ξανά τον αγώνα στην Αργεντινή και είμαι σίγουρος για αυτά που είπα. Δεν πρέπει, όμως, να επαναλαμβάνουμε τα ίδια. Έτσι χάνουμε χρόνο. Πρέπει να κοιτάζουμε μπροστά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όταν ρωτήθηκε αν θέλει να συναντηθεί μαζί του, ήταν κατηγορηματικός. «Δεν έχει έρθει η ώρα να μιλήσω μαζί του. Ίσως, κάποια στιγμή βρεθούμε να τα πούμε» τόνισε ο VR46.

Από την άλλη μεριά, ο Marquez δήλωσε εκ νέου πως θέλει να μιλήσει μαζί του, ωστόσο δεν παρέλειψε να ρίξει το «καρφί» του στον μεγάλο του αντίπαλο. «Εγώ είμαι έτοιμος να μιλήσουμε. Δεν κρατάω καμία κακία. Σέβομαι αυτό που είπε ότι φοβάται να είναι στην πίστα μαζί μου, αλλά εγώ δεν φοβάμαι τίποτα όταν οδηγώ τη μηχανή μου. Έκανα λάθος στην Αργεντινή και τιμωρήθηκα. Όμως, είμαστε αναβάτες, οδηγούμε στο όριο και λάθη γίνονται. Μαθαίνω από τα λάθη μου και προσπαθώ να βελτιώνομαι. Τώρα, εστιάζω στον αγώνα της Κυριακής. Τίποτε άλλο δεν έχει σημασία» είπε ο 25χρονος.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης